Hongarije voetbalshirts 2022-2023

De Hongaarse voetbalbond en kledingsponsor adidas hebben deze week de nieuwe Hongarije voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Hongaarse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van Hongarije tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 1994 de kledingsponsor van ''Magyarok''.

Hongarije thuisshirt 2022-2023

Het Hongarije thuisshirt 2022-2023 is natuurlijk overwegend rood en bevat witte details. De adidas strepen zijn wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en het adidas logo op het midden van de borst. Het adidas logo betreft het nieuwe adidas performance logo. Dit logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken. Het woordmerk is uit het adidas logo verdwenen en daarom heet het logo het 3bar logo. Het Hongarije thuistenue bevat verder een rode V-hals met aan de binnenzijde een wit vlak met gele lijn. De rechterborst bevat het logo van de Hongaarse voetbalbond, de Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) en de linkerborst is uitgerust met een badge van het landswapen. In de nek op de achterzijde van het Hongarije thuisshirt prijkt de naam van het land: Magyarország. Het Hongarije thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met groene adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van adidas en de voetbalbond. De kousen zijn rood met witte adidas strepen.

Hongarije uitshirt 2022-2023

Het Hongarije uitshirt 2022-2023 is wit en wordt gekenmerkt door de drie banen in de kleuren van de nationale vlag net onder de borst: rood/wit/groen. De adidas strepen op de schouders zijn rood en hetzelfde geldt voor de ronde hals. Ook de band op de zijkanten van het voetbalshirt en het adidas performance logo op de borst zijn rood. Ook de logo's van het land en de voetbalbond staan op de borst van het uittenue en in de nek op de achterzijde van het uitshirt staat ook de naam van het land. Het Hongarije uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met witte adidas strepen. De kousen zijn wit met rode adidas strepen.

Zoals alle adidas teneus zijn de Hongarije tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hongarije tenues, welke vanaf nu tot begin 2024 gedragen worden door spelers als Szoboszlai, Styles, Szalai, Sallai, Szalai, Martin, Nego, Nagy en nog meer spelers.

Hongarije voetbalshirt bestellen

De nieuwe adidas Hongarije voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De tenues zijn alleen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en zijn € 90,-. In deze winkels vind je ook andere Hongarije merchandising.

Bestel je Hongarije voetbalshirt altijd in deze SHOP 

of in deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

Hongarije thuisshirt 2022-2023

Hongarije uitshirt 2022-2023