Seattle Sounders thuisshirt 2022-2023

Het ''Legacy Green'' voetbalshirt! Alle Major League Soccer clubs hebben de traditie de voetbalshirts een speciale titel te geven en dit is de titel van het nieuwe Seattle Sounders thuisshirt 2022-2023, welke vandaag door de club en kledingsponsor adidas gepresenteerd werd. In dit voetbalshirt spelen ''The Sounders'' de Major League Soccer en beker thuiswedstrijden in Lumen Field in Seattle gedurende 2022 en 2023. Dit voetbalshirt wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Dit seizoen draagt de club als uitshirt het Seattle Sounders uitshirt 2021-2022. Adidas is verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de club van trainer Brian Schmetzer. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS clubs.

Seattle Sounders thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Seattle Sounders thuisshirt 2022-2023 is groen en bevat een all-over print van blauwe diamanten op de voorzijde van het voetbalshirt. Dit energieke design heeft een diepere betekenis. Het staat namelijk symbool voor de band tussen de supporters en de spelers van de club, welke terug gaat naar de oprichting van de club in 1974 en ook in de verre toekomst zal reiken. Het Seattle Sounders thuisshirt bevat dit jaar een blauwe V-hals en ook de adidas strepen op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. Verder bevat het tenue ook verschillende details. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt bevindt zich een graphic van elf blauw/groene golven. Deze golven symboliseren de wateren van de Puget Sound en vertegenwoordigen bovendien de elf spelers op het veld. De onderkant van het Seattle Sounders voetbalshirt is uitgerust met een badge met daarin het getal 74, verwijzend naar het oprichtingsjaar en het debuut van de club in de North American Soccer League. De linkermouw van het voetbalshirt bevat de officiële badge en zoals dat bij iedere Major League Soccer club het geval is, is deze badge in stijl van de kleuren van het tenue: blauw/groen/wit. Het logo van adidas staat in het wit op de rechterborst en het logo van sponsor Zulily op het midden van het tenue. De linkerborst bevat de officiële badge van Seattle Sounders met erboven twee sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de MLS Cup in 2016 en 2019. De rechtermouw van het tenue bevat het logo van Emeral Queens Casino (EQC). Het Seattle Sounders thuistenue wordt dit jaar weer compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. De kousen zijn groen met blauwe adidas strepen.

Ook deze voetbalshirts zijn door adidas weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de tenues en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Seattle Sounders thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lodeiro, Rusnak, Morris, Tolo, Ruidiaz, Chu, Paulo Mior en nog meer spelers.

Seattle Sounders voetbalshirt bestellen

Het Seattle Sounders voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf eind deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. In deze winkels kun je voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt in de adidas SHOP!

of deze winkel! 

Seattle Sounders thuisshirt 2022-2023

Seattle Sounders voetbalshirt 2022-2023

Seattle Sounders thuisshirt 2022-2023

Detail Seattle Sounders thuisshirt 2022-2023