6 februari 2018

Seattle Sounders thuisshirt 2018-2019

De Amerikaanse topclub Seattle Sounders heeft het nieuwe thuisshirt voor 2018 en 2019 gelanceerd. Het nieuwe shirt is te bewonderen tijdens de thuiswedstrijden van de club. Deze wedstrijden worden gespeeld in het Centurylink Field stadium. Dit stadion biedt plaats aan 67.000 enthousiaste fans. Deze fans hopen dat de spelers in het nieuwe thuisshirt het succes van 2016, het seizoen dat Seattle Sounders de MLS won, kunnen evenaren. Natuurlijk is adidas de trotste kledingsponsor van de club. Adidas is namelijk de kledingsponsor van alle 22 teams uit de Major League Soccer. Adidas en Seattle Sounders presenteren dit jaar geen nieuw uittenue, dat betekent dat het uitshirt van vorig seizoen ook dit seizoen wordt gebruikt . Check de details van het nieuwe thuisshirt van de Amerikaanse club hieronder!

Seattle Sounders thuis shirt en tenue 2018-2019

Seattle Sounders gaat komend seizoen zijn wedstrijden spelen in een nieuw thuistenue. Het thuistenue is gebaseerd op de huidige stijl van adidas. Deze stijl is vooral te zien aan de hals en de print van het shirt. De kleur van het shirt is voornamelijk groen. Met het nieuwe shirt heeft de club afstand genomen van de blauwe mouwen die de afgelopen jaren op het shirt te zien waren. Om de clubkleuren van Seattle Sounders toch naar voren te laten komen in het tenue is de blauwe kleur gekozen voor de drie bekende adidas strepen op de schouders van het shirt. Ook heeft het shirt een klassieke v-hals die is afgemaakt door een stijlvolle blauwe rand. De blauwe kleur komt ook terug op de bies aan de onderkant van de mouw. Ook het Adidas logo op de rechterkant van de borst is in deze kleur op het shirt te zien. Aan de linkerkant van de borst staat het clublogo van Seattle Sounders. Boven het logo van de club is één gouden ster te zien, deze geeft het kampioenschap van Seattle Sounders aan, dat ze in 2016 hebben mogen vieren. Ook is op de mouw nog het logo van de Major League Soccer te vinden. Dit logo is geplaatst in groen/blauw, de kleuren van de club. Op de achterkant van het shirt staat de slogan van de club: ''YOU WILL HEAR US.'' Seattle Sounders is inmiddels een topclubs in de Verenigde Staten. In 2016 werd de club kampioen en afgelopen seizoen kwam de club maar net te kort om de titel te prolongeren. Het bijzondere van dit shirt is dat geen één shirt precies hetzelfde is. Ieder shirt is uniek. Het shirt beschikt over een grafische print. Deze print bedekt de gehele voorkant van het shirt en is een penseelstreekpatroon. Dit patroon is op ieder shirt anders. Origineel idee dus! Hoofdsponsor van de club is XBOX en zij prijken dan ook op de voorkant van het shirt. In de lente van 2009 heeft XBOX haar debuut gemaakt op het shirt van Seattle Sounders en is sindsdien niet meer weg te denken van het shirt van de Amerikaanse ploeg. Het tenue van het Seattle Sounders wordt gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe voetbalkoussen.De koussen hebben wel een groen blauw motief aan de bovenkant van de kous. Vanaf nu kun je Clint Dempsey, Kelvin Leerdam, Nicolás Lodeiro en alle andere topspelers van Seattle Sounders zien spelen in het nieuwe thuistenue van de club.

Dit jaar wordt er geen nieuw uitshirt gepresenteerd. Daarom wordt ook dit jaar wordt het witte uittenue gedragen. Dit is het tenue wat de spelers van Seattle Sounders ook vorig jaar tijdens de wedstrijden buiten huis aan hadden.

Seattle Sounders voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van Seattle Sounders kan je vanaf medio februari kopen in de onderstaande shop kopen. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer €84,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Check in deze shop ook de andere shirts van de Major League Soccer clubs. Directe levering gegarandeerd!

Scoor alle Major League Soccer shirts in deze SHOP!