23 februari 2017

Seattle Sounders uitshirt 2017-2018

Seattle Sounders en adidas hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2017 en 2018 gelanceerd. Goed nieuws voor de XBOX fans dus. De game console staat namelijk als shirtsponsor op het voetbalshirt van de club. Daarover straks meer. In deze nieuwe shirts speelt Seattle Sounders de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2017 en 2018. Zoals van alle teams in de Major League Soccer is adidas kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Century Link Field. Ook voor de MLS kampioen heeft het Duitse sportmerk een shirt met verschillende opvallende details gelanceerd. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van de club waar sterren als Dempsey, Lodeiro en Morris spelen.

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Seattle -sounders -shirts -2017-2018

Seattle Sounders uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Seattle Sounders uitshirt voor 2017 en 2018 is wit en bevat licht blauwe details. Hiermee is het shirt gebaseerd op het shirt van 1984. De licht blauwe details komen terug in de stijlvolle polo kraag, in de drie adidas strepen over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat ook het adidas performance logo in het licht blauw, terwijl de andere borst het logo van de club bevat. Boven het logo staat voor het eerst dit jaar een ster, omdat de club afgelopen seizoen de MLS Cup gewonnen heeft. In deze ster is het getal 16 verwerkt, naar het jaartal 2016. De shirts van Seattle Sounders zijn traditioneel populair onder jongeren door de shirtsponsor, die op het midden van het shirt prijkt. Dan naar de details van het shirt. Beide mouwen zijn uitgerust met de officiële MLS badge. De MLS badges zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de club en zijn groen/blauw. De onderkant van het shirt bevat in stijl van de clubkleuren (groen/blauw) de tekst: ''BORN in 74.'' Seattle Sounders zelf is pas in 2007 opgericht, echter de eerste club uit Seattle werd in 1974 opgericht, welke dezelfde naam had. De achterkant van het shirt bevat het oude logo van de club en aan de binnenkant van de kraag staat de tekst: ''Sky of blue – Sea of green.''

Seattle -sounders -uittenue -2017-2018

Het nieuwe Seattle Sounders thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met licht blauwe en groene details. Ook de kousen bevatten deze accenten. Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van Seattle Sounders uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Seattle -sounders -tenue -2017

Seattle Sounders voetbalshirt kopen

Het nieuwe Seattle Sounders shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Seattle -sounders -shirt -2018-uit