Seattle Sounders uitshirt 2019-2020

Roze is toch wel het kleurtje van het seizoen 2018-2019. In Parijs draagt men bij Paris Saint Germain dit seizoen alleen maar roze trainingskleding van Nike. In januari werd er zelfs een geheel roze trainingspak. Of het als voorbeeld gediend heeft voor de tenues nieuwe tenues van Seattle Sounders weten we niet. Feit is dat de Major League Soccer club de komende twee seizoenen (2019 en 2020) in een roze uitshirt speelt. Dit shirt werd vandaag door adidas en de Amerikaanse club gelanceerd en zoals ieder MLS shirt heeft ook dit tenue een alias: NIGHTFALL!

Zwart Roze Seattle Sounders voetbalshirt 2019-2020

Amerikanen houden van storytelling en daarin past het NIGHTFALL voetbalshirt perfect. Qua looks is het shirt geen teleurstelling. De combinatie van zwart en roze doen het eigenlijk altijd wel goed. De kleuren zijn geïnspireerd door de zonsondergang boven het stadion van de club tijdens een historische wedstrijd van de club tegen grote rivaal Portland op 13 juli 2014. De lucht kleurde roze toen Clint Dempsey en Marco Pappa Seattle Sounders naar de winst leidde. Het nieuwe Seattle Sounders uitshirt voor 2019-2020 is geheel zwart met verschillende roze details. De bies aan de onderkant van de mouwen is roze en ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn roze. Het nieuwe voetbalshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het CentryLink Field bevat bovendien opvallende roze blokken aan de zijkanten van het tenue. Ook de officiële Major League Soccer badges op de mouwen van het tenue zijn zwart/roze. Het adidas logo op de rechter borst is ook roze en hetzelfde geldt voor het embleem van de club op de andere borst. Boven het logo staat een ster en deze ster verwijst naar de gewonnen MLS Cup in 2016. Vanaf dit seizoen heeft de Amerikaanse club een nieuwe hoofdsponsor. Op het midden van de shirts staat daarom vanaf nu Zulily als hoofdsponsor. Dit betekent dat de club afscheid heeft genomen van XBOX. Het nieuwe uittenue van Seattle Sounders wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met roze accenten.

Het nieuwe Seattle Sounders uitshirt voor 2019-2020 zal dit jaar ook in sommige wedstrijden als thuisshirt dienen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lodeiro, Ruidiaz, Alonso, Roman Torres, Brad Smith, Cristian Roldan en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt!

Helaas is het vrij lastig om in Europa een voetbalshirt van een Major League Soccer club te bestellen. Ben je toch op zoek naar andere merchandising van MLS clubs? Check het dan in deze winkel of deze winkel! Directe levering!