Seattle Sounders uitshirt 2021-2022

Seattle Sounders en kledingsponsor adidas hebben vandaag een wel heel speciaal uitshirt voor komend seizoen gelanceerd. Ieder voetbalshirt in de Major League Soccer heeft een speciale alias en dit tenue wordt ''The JIMI Hendrix KIT'' genoemd. Daarover vertellen we straks natuurlijk meer. In het nieuwe voetbalshirt speelt Seattle Sounders de Major League Soccer uitwedstrijden in het seizoen 2021 en 2022. Adidas is verantwoordelijk voor het design en de productie van het voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Seattle Sounders voetbalshirt 2021-2022 | Ode aan Jimi Hendrix

Jimi Hendrix is natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan Seattle. De gitarist en singer songwriter werd op 27 november 1942 geboren in Seattle en zijn vertolking van ''All Along the Watchtower'' is het anthem nummer dat voorafgaand aan iedere thuiswedstrijden van Seattle Sounders op Lumen Field gedraaid wordt. Het Seattle Sounders uitshirt 2021-2022 is geheel paars en bevat een all-over swirl print. Dit psychedelische patroon is een knipoog naar de album covers en de podia van Jimi Hendrix. Op de onderzijde van het voetbalshirt is de handtekening van Jimi Hendrix verwerkt en aan de binnenkant van de hals prijkt in een handgeschreven lettertype de titel van het nummer: ''Straight Ahead.'' De adidas strepen op de schouders zijn oranje en deze kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook deze band bevat een swirl print, maar dan in het oranje/geel. Het adidas performance logo op de borst is ook geel en hetzelfde geldt voor de badge van Seattle Sounders op de linkerborst. Boven deze badge staan twee sterren, welke verwijzen naar de twee gewonnen MLS Cups (2016 en 2019). Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor Zulily. De Amerikaanse E-commerce gigant is sinds 2019 de hoofdsponsor van ''The Sounders.'' Op de linkermouw prijkt de MLS badge en deze badge is ook geheel in stijl van de kleuren van het tenue: paars/geel. De andere mouw bevat het logo van Puyallup Tribe of Indians . Het tenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met oranje adidas strepen en dit zijn ook de kleuren van de kousen van het nieuwe Seattle Sounders uittenue 2021-2022.

Ook deze tenues van adidas zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Seatlle Sounders JIMI HENDRIX voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lodeiro, Ruidiaz, Roldan, Arreaga, Roldan, Bruin, Smith, O'Neill en nog meer spelers. Check bovendien het Seattle Sounders thuisshirt 2020-2021. Dit tenue werd vorig seizoen al gelanceerd, maar wordt ook dit seizoen gedragen.

Seattle Sounders uitshirt bestellen

Het nieuwe adidas Seattle Sounders uitshirt 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. Ben je op zoek naar een ander Major League Soccer voetbalshirt? In de onderstaande winkels vind je ook nog meer MLS tenues en kun je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt in de adidas SHOP!

of deze winkel! 

Seattle Sounders uitshirt 2021-2022

 Seatlle Sounders uitshirt 2021-2022