Seattle Sounders uitshirt 2023-2024

Seattle Sounders en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Seattle Sounders uitshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt Seattle Sounders de Major League Soccer uitwedstrijden in 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus twee seizoenen gedragen. Seattle Sounders speelt ook dit jaar weer in de Western Conference van de Major League Soccer, waar het vorig seizoen op de elfde plek eindigde. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Seattle Sounders voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs! De thuiswedstrijden speelt de club in het Seattle Sounders thuisshirt 2022-2023.

Seattle Sounders uitshirt geïnspireerd door Bruce Lee

Het Seattle Sounders uitshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan Bruce Lee. De acteur overleed op 20 juli 1973 en dat is dit jaar vijftig jaar geleden. Bruce Lee werd geboren in San Francisco, maar na drie maanden keerden zijn ouders met hem terug naar Hong-Kong. Pas in 1959 keerde acteur Bruce Lee terug naar de Verenigde Staten, waar hij in Seattle ging studeren. De draak vormde een grote inspiratie voor Bruce Lee. De acteur/regisseur/vechtkunstchoreograaf/kungfuleraar werd in het jaar van de draak (1940) geboren en twee van zijn zelf geproduceerde films hadden een draak als thema: Way of The Dragon (1972), Enter The Dragon (1973). Het Seattle Sounders uitshirt 2023-2024 staat dan ook geheel in het teken van een draak. Het voetbalshirt is een combinatie van rood en zwart en bevat een alll-over gradiënt print van een draak. Het voetbalshirt is verder geheel in stijl van de kleuren van het Bruce Lee symbool die in de nek op de achterkant van het voetbalshirt verwerkt is. Dit symbool is een combinatie van rood en geel en staat symbool voor de zelfontplooiing van Bruce Lee zien. Dit symbool wordt gekenmerkt door een yin-yang symbool en laat de vier stadia van progressie zien: partijdigheid, vloeibaarheid, leegte en ''Jeet Kune Do'' (de weg van de onderscheppende vuist, een theorie van Bruce Lee).

De ronde hals van het voetbalshirt is rood en de adidas tademark strepen op de schouders zijn geel, terwijl de band aan de onderkant van de mouwen rood/zwart is. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo in het geel. Dit betreft het nieuwe adidas 3BAR logo, welke alleen nog maar de drie diagonale blokken bevat. De linkerborst is uitgerust met het clublogo van Seattle Sounders. De twee zilveren sterren boven het logo verwijzen naar de twee Major League Soccer kampioenschappen in 2016 en 2019. De zijkanten van het Seattle Sounders uitshirt bevatten een gele taping, welke ook doorloopt over de onderkant van de achterkant van het nieuwe uittenue. Het voetbalshirt heeft ook nog twee andere details. De onderkant van het tenue is uitgerust met de handtekening van Bruce Lee en op de mouwen staan de officiële Major League Soccer badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt: zwart/geel. Hoofdsponsor Providence staat op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van AppleTV. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen en aan de onderkant een gele band. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant gele adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Seattle Sounders voetbalshirts uitgerust met de nieuwste adidas performance technologieën. Het authentic voetbalshirt bevat de adidas Heat.RDY technologie en de replica versie de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen meer getailleerd, hebben extra ventilatiezones en zijn lichter, waardoor deze ook duurder zijn.

Seattle Sounders uitshirt bestellen

Het Seattle Sounders uitshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL). De authentic voetbalshirts zijn € 139,95 en het replica voetbalshirt is € 89,95. Check in deze winkels ook andere Major League Soccer voetbalshirts. 

Bestel het Seattle Sounders voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel! 

Seattle Sounders uitshirt 2023-2024

Seattle Sounders uitshirt 2023-2024

Seattle Sounders uitshirt 2023-2024

Seattle Sounders uitshirt 2023-2024

Seattle Sounders uitshirt 2023-2024