Het roze Paris Saint Germain trainingspak voor 2019

Nog meer nieuws over trainingspakken voor 2019! Dit keer hebben we weer een primeur, namelijk het nieuwe trainingspak van Paris Saint Germain voor 2019. Dit trainingspak is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Franse club. Het nieuwe pak heeft verschillende opvallende details! Daarover straks meer! Dit nieuwe pak wordt door PSG gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenhelft van het seizoen 2018-2019, dus van januari 2019 tot mei 2019. Dit betreft bovendien het laatste PSG pak van dit seizoen. Medio mei wordt de collectie voor 2019-2020 namelijk gelanceerd. Benieuwd naar het design van het opvallende pak? Check het hieronder!

Wil je direct dit zieke, roze PSG trainingspak bestellen? Bestel het exclusief in de officiële Nike SHOP 

of deze winkel! 

Roze Paris Saint Germain training top en trainingsbroek 2019

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak heeft om twee redenen een uniek design. Enerzijds heeft het pak een opvallende kleur en anderzijds introduceert Nike een geheel nieuw template. Het PSG trainingspak voor 2019 bestaat uiteraard wel uit een training top en strakke trainingsbroek. De drill top van het nieuwe pak is overwegend roze (HYPER PINK). Hiermee borduurt het Amerikaanse sportmerk verder op het succes van de verkopen van het zwart/roze PSG trainingspak, dat begin dit seizoen werd gelanceerd door de Parijzenaren en Nike. De training top van dit pak was zwart met een roze taping. Deze kleuren zijn nu omgedraaid. De nieuwe Paris Saint Germain training sweater voor 2019 is namelijk overwegend roze met uitzondering van de taping over de mouwen. Deze taping heeft een nieuw design en bestaat uit dunne, verticale strepen. In deze strepen is de swoosh, het logo van Nike verwerkt. Opvallend is dat de swoosh niet meer op de rechter borst van de tops prijkt. Daarmee komen we direct bij de verandering van het template. De swoosh van Nike op de borst is ingeruild voor het woordmerk van Nike. Dit is een deel van het Nike Sportswear logo. Het is inmiddels al meer dan twintig jaar geleden dat de voetbalkleding van Nike het speciale Sportswear logo bevatte. De laatste keer was in 1995 en na 24 jaar is keert het logo dus nu weer terug op de trainingspakken van Nike. Een ander detail op het pak de naam van de stad. Deze bevindt zich onder de taping op de mouwen in het zwart. Ook het embleem van PSG op de linker borst is zwart met een roze Eiffeltoren. Verder bevat de training top de gebruikelijke kenmerken. De roze PSG drill top bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn raglanmouwen, die strak om de armen vallen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de trainingssweater nog strakker om het lichaam valt.

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor 2019 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De taping aan de zijkanten van de trainingsbroek heeft hetzelfde design als de taping op de training tops. Deze is ook verdeeld in dunne strepen en hierin is ook de swoosh van Nike verwerkt met ter hoogte van de knieholtes de naam van de stad. Verder heeft de Paris Saint Germain trainingsbroek voor 2019 dezelfde kenmerken als de standaard trainingsbroeken van Nike. Kenmerkend aan de fit is de toelopende fit aan de onderkant en de enkelritsen. De bovenkant van de trainingsbroeken is uitgerust met een strakke tailleband. Hierdoor is het een ideaal trainingspak om casual op straat te dragen of om in te trainen. De pakken bestaan ook komend half jaar weer voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie.

Check hieronder de eerste afbeeldingen van het roze PSG trainingspak voor 2019, dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Neymar JR, Cavani, Mbappé, Di Maria en andere sterren. Check ook het nieuwe, roze Paris Saint Germain trainingsshirt.

Roze Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het roze Paris Saint Germain trainingspak voor 2019 kan je vanaf medio nu bestellen in de onderstaande winkels. De drill top en de trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor volwassenen zijn beide items beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De training sweater en de broek hebben een prijs van € 64,95 en voor kinderen is de prijs van beide producten € 54,95. Het trainingspak met rits bestel je voor kinderen voor € 99,95 en voor volwassenen voor € 119,95. Wil je andere PSG producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain trainingspak direct in de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!