Het roze Paris Saint Germain trainingsshirt voor 2019

De spelers van Paris Saint Germain komen in 2019 nog opvallender voor de dag! Na de populaire zwart/roze trainingskleding van het begin van dit seizoen en de vette PSG x Jordan Brand collectie, heeft Nike weer een super commerciële lijn voor 2019 uitgebracht. Onderdeel van deze nieuwe Paris Saint Germain lijn is een nieuw trainingsshirt. Dit training shirt wordt door het sterrenensemble van trainer Thomas Tuchel vanaf nu gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden in de tweede helft van het seizoen 2018-2019, dus vanaf nu tot mei! Het nieuwe shirt heeft weer roze tinten en ook nog eens een ander template. Benieuwd? Check het hieronder!

Roze Paris Saint Germain training shirt en tenue 2019

Het nieuwe trainingsshirt van PSG is qua kleur geïnspireerd door het super populaire zwart/roze trainingsshirt, die eerder dit seizoen gereleased werd. Het shirt bevat dezelfde kleuren, maar dan andersom. Het nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirt voor 2019 is namelijk roze met zwarte accenten. Qua template hebben de trainingsshirts van Nike nu ook een metamorfose ondergaan. De taping over de mouwen heeft namelijk een ander design. Waar deze de afgelopen jaren werd gekenmerkt door de dunne, horizontale strepen, zijn deze nu vervangen door verticale strepen. In deze strepen is de swoosh van Nike verwerkt en de onderkant van de strip bevat in een opvallend lettertype de naam van de stad: PARIS! Het logo van Nike is dus verplaatst naar de mouwen. Dit betekent niet dat er geen uiting van Nike meer staat op rechter borst. Hier prijkt namelijk de naam van het merk. Deze is ook onderdeel van het Nike Sportswear logo en volgens de geruchten komt het Nike Sportswear logo in 2019-2020 op de 3e shirts te staan waarvan Nike kledingsponsor is. De laatste keer dat het Nike Sportswear logo op een voetbalshirt van het Amerikaanse sportmerk stond was in 1995. De linker borst van het shirt bevat de officiële PSG badge met een zwarte omranding. Verder heeft het shirt nog wel de bekende Nike Vapor hals. Dit is een combinatie van een v-hals en rechte hals.

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingstenue voor 2019 kan compleet gemaakt worden door een zwart trainingsbroekje met een roze taping met daarin de swoosh van Nike en de naam van de stad. Uiteraard kan je dit shirt ook combineren met de nieuwe Paris Saint Germain trainingsbroek van het nieuwe trainingspak. Deze heeft hetzelfde design. Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe Paris Saint Germain trainingstenues van 2019! Dit betreft ook het laatste trainingsshirt van dit seizoen. Medio mei wordt de nieuwe collectie voor 2019-2020 gepresenteerd. Uiteraard houden we jullie daarover op de hoogte.

Roze Paris Saint Germain trainingsshirt bestellen

Het roze Paris Saint Germain trainingsshirt voor 2019 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL! De prijs van het shirt in kindermaten is € 40,- en voor volwassenen € 45,-. Wil je andere PSG producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het roze PSG trainingsshirt in de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!