18 juli 2017

SD Eibar voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van SD Eibar zijn vandaag bekend gemaakt door de Primera Division voetbalclub en kledingsponsor Puma. Eibar eindigde vorig seizoen op een keurige tiende positie in de hoogste Spaanse divisie en hierdoor speelt de club ook komend seizoen in de Primera Division. In het seizoen 2017-2018 zijn de spelers van SD Eibar in 3 verschillende voetbalshirts te zien. Het 3e shirt was eind vorig seizoen al bekend gemaakt en het tweede shirt werd gelanceerd uit de 'Step Out' collectie van Puma. Nu is ook het thuisshirt 2017-2018 officieel gelanceerd. Bekijk hieronder de designs van de nieuwe SD Eibar voetbalshirts!

SD Eibar thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe SD Eibar thuisshirt voor komend seizoen bevat de traditionele rode en blauwe kleuren. In vergelijking met het Eibar shirt van het seizoen 2016-2017 bevat dit shirt dikkere verticale strepen, twee donkerblauwe en één dikke rode in het midden. Ook de zijkanten en de mouwen bevatten een rode kleur. Daarnaast bevat het shirt een traditionele kraag en een hals voorzien van knoopjes. Over de schouders loopt een blauwe baan welke bestaat uit kleine stipjes. Op beide schouders is een wit logo van Puma te zien. Dit logo versiert ook de rechterborst. De andere kant bevat het logo van SD Eibar. Hieronder is de naam van hoofdsponsor AVIA aangebracht. Het thuisshirt is gebaseerd op hetzelfde template als het Burnley shirt. Het SD Eibar thuistenue 2017-2018 wordt compleet gemaakt voor een blauw voetbalbroekje en rode en blauwe kousen. Het broekje is op de pijpen voorzien van de logo's van Puma en dat van de Spaanse club. De kousen zijn blauw en bevatten aan de bovenkant twee rode banen. Midden op de kousen is het logo van Puma aangebracht.

SD Eibar uitshirt 2017-2018

Het nieuwe SD Eibar uitshirt voor 2017-2018 is onderdeel van de 'Step Out' collectie van Puma welke vorige week was gelanceerd. Het uitshirt bevat een krachtige uitstraling en wordt gezien als één van de beste uitshirts van de club tot nu toe. Het SD Eibar shirt is overwegend zwart en bevat zilveren details. Zo zijn het Puma logo en dat van de club op de borst in het zilver op het uitshirt aangebracht. Ook het logo van hoofdsponsor AVIA is in het zilver. Daarnaast bevat het shirt een moderne v-hals in het rood en het wit. Deze kleurencombinatie komt ook terug op de biesjes. Beide schouders zijn voorzien van het logo van Puma. Dit SD Eibar uittenue voor 2017-2018 wordt compleet gemaakt met een zwart broekje en zwarte kousen.

SD Eibar 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van SD Eibar was al te zien in de laatste wedstrijd van afgelopen seizoen tegen FC Barcelona in het Camp Nou stadion. De inspiratie van dit 3e shirt komt uit het design van het shirt welke de club droeg tijdens hun periode in de Spaanse Derde Divisie. Dit voetbalshirt is wit met groene horizontale banen. De mouwen zijn wit met hierover een groene streep. Verder is het 3e shirt voorzien van een witte ronde hals. Op de voor- en achterkant is een groot wit vlak te zien. Met op de voorkant het logo van AVIA en op de achterkant de naam en het nummer van de speler. De rechterborst is versiert met het logo van Puma en de linker met dat van SD Eibar. Dit 3e tenue voor 2017-2018 wordt gecomplementeerd met een wit broekje en witte kousen.

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door Takashi Inui, Sergi Enrich, Antonio Luna en andere sterspelers. Alle nieuwe La Liga voetbalshirts scoor je vanaf nu IN DEZE SHOP!