SD Eibar voetbalshirts 2021-2022

SD Eibar en kledingsponsor JOMA hebben afgelopen week de nieuwe SD Eibar voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse club de Segunda Division en Copa del Rey wedstrijden tijdens het seizoen 2021-2022. SD Eibar eindigde afgelopen seizoen op de laatste plek in La Liga en speelt daardoor komend seizoen op het tweede niveau van Spanje. JOMA is de producent van de SD Eibar voetbalshirts. Het Spaanse sportmerk is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van de Spaanse club.

SD Eibar thuisshirt 2021-2022

Het SD Eibar thuisshirt 2021-2022 bevat ook dit jaar weer de traditionele rode en blauwe verticale banen. De mouwen worden afgesloten door een blauwe band met een subtiele rode lijn. Dit design komt ook weer terug in de ronde hals van het tenue. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van JOMA en de linkerborst bevat de badge van de club. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een badge van de vlag van Baskenland. Het SD Eibar thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met een subtiele rode lijn.

SD Eibar uitshirt 2021-2022

Het SD Eibar uitshirt 2021-2022 is dit jaar een combinatie van groen en zwart. Het tenue is namelijk geïnspireerd door één van de eerste tenues die de club droeg. De body van het uittenue is groen met vier verticale zwarte banen. De mouwen van het tenue zijn een combinatie van zwart en groen en hetzelfde geldt voor de toelopende V-hals. De logo's van JOMA en de club staan op dezelfde plek als op het uittenue en hetzelfde geldt voor de vlag van Baskenland in de nek. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene taping. De kousen zijn uitgerust met een design van zwart een groene horizontale banen, welke verschillen in dikte.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de SD Eibar voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Fran Sol, Feuillassier, Arbilla, Kadzior en nog meer spelers. De JOMA SD Eibar voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse clubs? Check het dan in deze SHOP!

SD Eibar voetbalshirts 2021-2022

SD Eibar thuisshirt 2021-2022