SD Eibar voetbalshirts 2018-2019

De Spaanse club Eibar heeft deze week ook haar nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gelanceerd. Ook dit seizoen speelt Eibar weer op het hoogste niveau van Spanje. De club van trainer Medilibar eindigde afgelopen seizoen op een knappe negende plaats, waardoor het ook dit seizoen weer in de Spaanse La Liga speelt. Bovendien wordt het shirt gedragen tijdens de wedstrijden in de Copa del Rey dit seizoen. Puma is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Municipal de Ipurua. Beide partijen hebben namelijk sinds het seizoen 2015-2016 een verbintenis. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van Eibar.

SD Eibar thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Eibar thuisshirt voor 2018-2019 heeft weer het traditionele design. Het shirt is uitgerust met brede Blaugrana banen. De voorkant van het shirt bevat twee rode banen en een blauwe baan op het midden. De mouwen van het nieuwe tenue zijn geheel blauw en worden afgesloten door een rode bies. Ook de V-hals van het shirt is rood. Het logo van PUMA prijkt zowel op de rechter borst als op de mouwen in het wit. De linker borst is uitgerust met het logo van Eibar. Hoofdsponsor AVIA versiert het midden van het voetbalshirt en aan de binnenkant van de hals is de leus van de club verwerkt:  ''Bihotz Armagiña.'' Ook de achterkant van het tenue bevat nog een speciaal detail. Hier is namelijk de vlag van Baskenland verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/rode kousen.

SD Eibar uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van SD Eibar is dit seizoen geheel wit en bevat dunne, horizontale, rode strepen. In deze strepen is de tekst; ''ANOTHER FOOTBALL IS POSSIBLE'' verwerkt. Daarnaast bevat het uittenue een V-hals en staan de logo's van de club, AVIA en PUMA op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Ook dit tenue bevat de leus van de club en de Baskische vlag. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met subtiele rode details. Het nieuwe 3e shirt van SD Eibar wordt gekenmerkt door de horizontale, groene banen. Deze banen zijn uitgerust met diagonale groene strepen. Over de schouders en mouwen loopt een licht groene taping en bovendien is het tenue uitgerust met een V-hals. Dit tenue wordt gecompleteerd door een donker groen broekje en kousen met licht groene accenten.

Zoals alle tenues van PUMA bevatten deze voetbalshirts ook de Puma Dry Cell technologie voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Correia, Ramis, Enrich, Kike, Orellana en andere sterren.

SD Eibar voetbalshirt bestellen

De nieuwe SD Eibar voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf medio september bestellen in de onderstaande webwinkel. Dit shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit shirt kan je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Eibar shirt altijd in deze SHOP!