SD Eibar voetbalshirts 2019-2020

SD Eibar en JOMA hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt Eibar de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2019-20. Eibar eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plek in de Spaanse competitie en speelt ook dit seizoen dus weer op het hoogste niveau van Spanje. Vanaf dit seizoen is JOMA kledingsponsor van Eibar. Het Spaanse sportmerk volgt Puma op, dat sinds 2015 de tenues van ''Armagiñak'' verzorgde.

SD Eibar thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe SD Eibar thuisshirt voor 2019-2020 wordt ook dit jaar weer gekenmerkt door de verticale rode en blauwe banen. Dit seizoen hebben de blauwe banen een extra blauwe gloed en zijn deze bovendien dunnere dan de rode banen. Het thuistenue bevat verder blauwe mouwen met een rode bies. Daarnaast is het thuisshirt uitgerust met een rood v-design in de hals en een gevouwen kraag in het blauw. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De rechtermouw is verder uitgerust met de officiële La Liga badge. De linkerborst bevat het logo van de club en sponsor AVIA versiert het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

SD Eibar uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het SD Eibar uitshirt voor 2019-2020 is een combinatie van geel en groen. De bovenkant van het voetbalshirt is geel en dit loopt ter hoogte van het midden middels een gradiënt design over in het groen. Ook de ronde hals en het knoopje van het uittenue zijn groen. Hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen. Eibar heeft ook een derde voetbalshirt. Dit alternatieve uitshirt is lichtblauw met rode accenten. De rode details zijn zichtbaar in de taping aan de zijkanten van het tenue, in de hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het v-design onder de rechte hals is blauw en ook een lijn in de bies van de mouwen is blauw. Het derde tenue van SD Eibar wordt compleet gemaakt door een lichtblauw broekje en lichtblauwe voetbalkousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SD Eibar voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Angel, Dias de Oliveira, Inui, Enrich, Orellana en nog meer spelers.

SD Eibar voetbalshirt bestellen

De nieuwe SD Eibar voetbalshirts kan je vanaf medio september bestellen in de onderstaande webwinkel. Dit shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit shirt kan je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Eibar shirt altijd in deze SHOP!