20 juli 2016

SD Eibar voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Eibar voor het seizoen 2016-2017 zijn officieel bekend gemaakt door de Spaanse voetbalclub en kledingsponsor Puma. Puma was ook in het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van SD Eibar, daarvoor had de club Hummel als sponsor. In deze shirts speelt Eibar de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Eibar eindigde vorig jaar op een 14e plaats en hierdoor speelt de club dit jaar ook weer in de Primera Division. SD Eibar is opgericht in 1940 en thuisbasis van de club is Estadio Municipal de Ipurua. Enkele bekende spelers uit de selectie van SD Eibar zijn Saul Berjon, Jose Ignacio Peleteiro en Adrian Gonzalez.

SD Eibar thuisshirt 2016-2017

Het SD Eibar thuisshirt voor 2016-2017 is bijna compleet hetzelfde als vorig jaar. Het Eibar shirt is voorzien van de traditionele donkerblauwe en donkerrode verticale strepen. Dit design is van oorsprong overgenomen van het bekende FC Barcelona voetbalshirt. De enige verschillen met het shirt van vorig jaar zijn de kleuren van de ronde hals en de biesjes. Vorig jaar waren deze donkerblauw, dit jaar zijn deze donkerrood. De achterzijde van het Eibar shirt beschikt over de Baskische vlag met daaronder een een rood vlak voor de namen en nummers van de spelers van Eibar. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van Puma en op de andere borst het logo van de club. Hoofdsponsor van de club is AVIA en staat in het midden van het voetbalshirt. Het Eibar thuistenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd door een donkerblauw broekje en sokken. Het broekje heeft aan de zijkant een donkerrode baan. De rechterpijp bevat het logo van Osasuna en de linker het embleem van Puma en sponsor Wiko. De bovenkant van de kousen zijn voorzien van een rode baan.

SD Eibar uitshirt 2016-2017

Ook het SD Eibar uitshirt voor 2016-2017 is vergelijkbaar met het uitshirt van vorig jaar. Het enige verschil is de kleur van het logo van hoofdsponsor AVIA. Deze is geheel in het zwart op het uitshirt aangebracht. Verder is het Eibar uitshirt volledig geel met enkele zwarte details. Over de schouders loopt een zwarte band en ook de biesjes zijn zwart. De linkerborst bevat het logo van SD Eibar in het zwart en de rechter het logo van Puma. Dit puma logo is ook terug te vinden op beide schouders. Op de achterkant onder de kraag is de Baskische vlag te zien. Op de onderkant sponsor Wiko. Een geel broekje en gele kousen maken het SD Eibar uittenue compleet. Hierop zijn ook de logo's van de club en de sponsor te zien.

SD Eibar 3e shirt 2016-2017

Het SD Eibar 3e shirt voor het seizoen 2016-2017 is het echte 'nieuwe' shirt voor komend seizoen. Dit Eibar shirt is overwegend lichtblauw met zwarte details. Het design is hetzelfde als het uitshirt, alleen zijn de kleuren anders. De band over de schouders en de biesjes zijn in het zwart. Het logo van de club is volledig in het wit en aangebracht op de linkerborst. De rechter bevat het logo van Puma. De achterzijde van het Eibar 3e shirt is voorzien van de Baskische vlag en sponsor Wiko. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt met een zwart broekje en lichtblauwe kousen. Het zwarte broekje heeft aan de zijkant een witte verticale baan. De logo's van Eibar, Puma en Wiko staan op de pijpen vermeld.

Vooralsnog weten we niet waar je de nieuwe voetbalshirts van Eibar kan kopen. Veel andere voetbalshirts van Spaanse clubs koop je in ieder geval bij Subside Sports. Inclusief 10% korting en officiële bedrukking!

Sd -eibar .shirt -2016-2017