SD Eibar uitshirts 2020-2021

De Spaanse club Eibar en kledingsponsor JOMA hebben na het thuisshirt inmiddels ook het uitshirt en 3e shirt van de Spaanse club gepresenteerd. In deze uitshirts speelt Sociedad Deportiva Eibar de uitwedstrijden in La Liga en Copa del Rey gedurende 2020-2021. ''Los Ameros'' eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plek in de Spaanse competitie. Ook dit seizoen is JOMA weer verantwoordelijk voor de voetbalshirts van Eibar. Deze functie heeft het sportmerk sinds vorig jaar zomer.

SD Eibar uitshirt 2020-2021

Het SD Eibar uitshirt is dit jaar wit en wordt gekenmerkt door de diagonale band van de linkerschouder naar de rechter onderkant van het tenue. Deze band is aan de bovenkant paars en loopt naar de onderkant over in het roze middels een design van dunne strepen. Ook de onderkant van de mouwen is paars en hetzelfde geldt voor details in de opstaande kraag met opening. De diagonale band wordt onderbroken door het logo van sponsor AVIA. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen in het blauw en de linkerborst bevat de badge van de club. De zijkanten van het tenue bevatten blauwe meshpanels. Een detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de kraag. Hier prijkt de titel van het clublied: ''Ezina Eginez.'' Het Eibar uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe accenten.

SD Eibar 3e shirt 2020-2021

Het Eibar 3e shirt 2020-2021 is dit jaar geheel zwart met een all-over gradiënt design van dunne puntjes en verticale strepen. De ronde hals van het 3e shirt is rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het tenue zijn wit en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en uitshirt. Ook de binnenkant van het derde tenue bevat de titel van het clublied. Het derde tenue van Eibar wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met rode details. Check hieronder nog meer afbeeldignen van de nieuwe Eibar voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Inui, Kadzior, Kike, Muto en andere spelers.

De nieuwe SD Eibar voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse clubs? Check het dan in deze SHOP!

SD Eibar uitshirt 2020-2021