SD Eibar thuisshirt 2020-2021

De Spaanse club SD Eibar heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor JOMA het nieuwe Sociedad Deportivo Eibar thuisshirt 2020-2021 uitgebracht. De club van trainer José Luis Mendilibar eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plek in de Spaanse competitie, dus speelt in dit nieuwe tenue de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Estadio Municipal de Ipurua gedurende 2020-21. Sinds de zomer van 2019 is JOMA kledingsponsor van Eibar en ook dit seizoen is het Spaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design van het tenue van ‘’ Armagiñak.’’

Het SD Eibar thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een vrij traditionele look. De body van het tenue is rood met twee verticale blauwe banen. Ook de mouwen en de ronde hals van het tenue zijn blauw. Op de rechterborst en de mouwen staan het logo van JOMA en de linkerborst is uitgerust met het clubembleem van SD Eibar. Avia is de hoofdsponsor van Eibar en prijkt op het midden van het tenue. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier prijkt de titel van het clublied: ‘’Ezina eginez.’’ In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is de vlag van Baskenland aangebracht. De onderkant van de achterkant van het thuisshirt is ook weer uitgerust met de verticale blauwe en rode banen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met daarop ook de logo’s van de club en JOMA. De kousen van het tenue zijn blauw en bevatten aan de bovenkant een rode band. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SD Eibar voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Inui, Orellana, Ángel, Dias de Oliveria, De Blasis en nog meer spelers of check de nieuwe SD Eibar uitshirts 2020-2021. 

De nieuwe SD Eibar voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse clubs? Check het dan in deze SHOP!

SD Eibar thuisshirt 2020-2021