13 mei 2016

SC Internacional voetbalshirts 2016-2017

SC Internacional heeft de nieuwe SC Internacional voetbalshirts 2016-2017 gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Nike. Het nieuwe seizoen in Brazilië start al aankomend weekend. SC Internacional neemt het zondag op tegen Chapecoense. De nieuwste voetbalshirts worden gedragen door sterspelers als international Geferson, Anderson en Vitinho. Het thuis- en uitshirt eren de WK voor clubteams titel in 2016. Het thuisshirt is traditioneel overwegend rood. Ook het uitshirt hanteert de traditie en is overwegend wit.

SC Internacional teneus 2016-2017

Het SC Internacional thuisshirt 2016-2017 is overwegend rood en bevat ook witte details. Zo toont de rode v-hals witte details aan de achterkant van de hals. Op de achterkant van deze hals staat 'Inter' gedrukt, verwijzend naar de clubnaam. Langs de zijkanten van het nieuwe thuisshirt loopt een verticale rode bies. De linkerborst wordt versierd met het clublogo van Internacional, terwijl de rechterborst het logo van Nike bevat. Het logo van hoofdsponsor Banrisul komt in het wit terug op het midden van het voetbalshirt. Het thuistenue van de Braziliaanse topclub uit Porto Alegre bevat verder een witte broek en witte kousen. Het SC Internacional is overwegend wit van kleur en bevat rode details. Het shirt is gebaseerd op het template van het thuisshirt. De achterkant van de witte v-hals is rood en bevat de witte belettering 'Inter'. Langs de zijkanten van het voetbalshirt is een rode verticale bies zichtbaar. Het logo van de Braziliaanse topclub komt terug op de linkerborst, terwijl de rechterborst een rode Nike swoosh bevat. Het logo van hoofdsponsor Banrisul is op dit shirt rood en komt ook op het midden van het voetbalshirt terug. Het uittenue bevat verder een rode broek en rode kousen. Check hieronder foto's van de nieuwe tenues van SC Internacional.

SC Internacional voetbalshirts 2016-2017 kopen

De nieuwste voetbalshirts van de club uit Porto Alegre koop je in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals voetbalshirts van andere Braziliaanse clubs.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

SC Internacional Voetbalshirts 2016-2017

 

SC Internacional Voetbalshirts 2016-2017 2

SC Internacional Voetbalshirts 2016-2017 3