30 april 2018

Internacional thuisshirt 2018-2019

De Braziliaanse club SC Internacional heeft deze week het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Nike. Internacional is één van de grootste clubs uit Brazilië. Echter degradeerde de club in 2016. De club uit Rio Grande Do Sul kon de afwezigheid in de Serie Á wel beperken tot één seizoen. ‘’Inter’’ speelt haar thuiswedstrijden in het Estádio Beira-Rio. Dit stadion biedt plaats aan 56.000 supporters. Deze supporters zijn enorm fanatiek en zeker in de wedstijd tegen de grote rivaal en stadsgenoot Grêmio geven deze supporters Internacional een extra zetje in de rug. Het shirt van de Braziliaanse club is natuurlijk een bijzondere, om te vieren dat Internacional terug is op het hoogste niveau van Brazilië. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van de Braziliaanse club? Check de details hieronder!

Internacional thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Internacional is Nike. De clubkleur van de  Braziliaanse club is rood. Het zal u dan ook niet verbazen dat het nieuwe thuisshirt van Internacional  rood is. Het shirt is echter wel versierd in twee verschillende rode kleuren. De mouwen vna het shirt zijn namelijk bordeaux rood terwijl de rest van het shirt lichtrood is. De kraag van het shirt is hetzelfde als de kraag van het Nike Aeroswift Vapor template. Deze kraag is namelijk heel opvallend want hij begint diagonaal maar eindigt recht. In de kraag is ook een strip aanwezig. Deze strip is versierd met de kleuren groen, rood en geel. Dit zijn de kleuren van de stad waar Internacional gevestigd is, Rio Grande do Sul. Op de rechterkant van de borst is het logo van Nike te zien. De bekende swoosh is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Braziliaanse club. Internacional heeft een rijke geschiedenis met vele prijzen. De club werd 3 keer landskampioen en won 2 keer de Copa Libertadores, dit is de Champions League van Zuid-Amerika. In 2006 mocht Internacional zich zelfs de beste ploeg van de wereld noemen. Het WK voor clubs werd namelijk gewonnen. Het grote FC Barcelona werd in de finale verslagen. Basisspelers van FC Barcelona destijds waren onder anderen Ronaldinho, Iniesta, Deco, Puyol en Van Bronckhorst. De sponsor van de Braziliaanse club is Banrisul. De naam van Banrisul staat zowel op de voorkant als op de achterkant van het shirt. Zoals bij alle shirts van Nike wordt ook bij dit shirt gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe thuistenue van Internacional wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen.

Internacional voetbalshirt kopen

Helaas is het nieuwe thuisshirt van Internacional nog niet te bestellen in Europa. In de onderstaande winkel is het wel mogelijk om nieuwe voetbalshirts te bestellen van Zuid-Amerikaanse voetbalteams. Bij deze shirts heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met de naam en nummer van je favoriete voetballer, of met je eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Zuid-Amerikaanse voetbalshirts in DEZE WINKEL