Internacional voetbalshirts 2019-2020

Nike en de Braziliaanse club SC Internacional hebben de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Porto Alegre de Brasileirao Serie A, beker- en Copa Libertadores wedstrijden dit seizoen. Sport Club Internacional speelt haar thuiswedstrijden in het Estádio Beira-Rio en bestaat dit jaar 110 jaar. Dit is de reden dat zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van ‘’Colorado’’ een heerlijk retro design hebben.

Internacional thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Internacional thuisshirt voor 2019-2020 is geheel rood en is gebaseerd op het nieuwe Nike template voor komend seizoen. Het shirt bevat een toelopende, witte v-hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is wit. De binnenkant van de hals is uitgerust met een witte taping, welke doorloopt over de achterkant van het tenue. Op de achterkant van het shirt staan ook de logo’s van de verschillende sponsoren: Banrisul, Laghetto Hotéls en Unimed. De voorkant van het shirt bevat op de borst de swoosh van Nike en het embleem van de Braziliaanse club. Boven het logo prijkt een krans. Deze gouden krans is een verwijzing naar het feit dat het 40 jaar geleden is dat de club ongeslagen kampioen werd. Dit was namelijk het geval in het seizoen 1979-1980. Ook staan er drie gouden sterren boven het embleem van de club. Deze sterren verwijzen naar de drie landskampioenschappen van de club in 1975, 1976 en 1979. 40 jaar geleden werden de Brazilianen voor het laatst dus ook kampioen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.

Internacional uitshirt 2019-2020

Het nieuwe SC Internacional uitshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale rode band over de borst. Onder deze band staat een nog dunnere in dezelfde kleur. Verder heeft het shirt dezelfde kenmerken als het thuisshirt. De swoosh van Nike en de logo’s van de sponsoren en de club op het tenue zijn rood. De binnenkant van de hals bevat dezelfde taping als het thuisshirt. Deze strip is echter een combinatie van geel, rood en groen. Dit zijn de kleuren van de vlag van Rio Grande Do Sul, de staat waarin Porto Alegre ligt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode sokken.

Check hieronder nog meer foto’s van de nieuwe SC Internacional voetbalshirts voor 2019-2020, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Guerrero, D’Alessandro, López, Sóbis, Parede, Dourado en nog meer sterspelers.

Internacional voetbalshirt bestellen

De nieuwe Internacional tenues kun je pas vanaf medio december kopen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 85,- en is alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shop kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook goedkope t-shirts en hoodies van de club. Directe levering!

Bestel je Internacional voetbalshirt altijd in deze SHOP!