10 oktober 2019

Internacional Nike Farewell voetbalshirt 2019

Nike en de Braziliaanse club Internacional nemen na dit seizoen afscheid van elkaar. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2012 kledingsponsor van de club uit Porto Alegre, maar vanaf 2020 neemt adidas het stokje over van Nike. Adidas verzorgde eerder al in de periode 1997-1999 de tenues van Sport Club Internacional. Voor Nike is het inmiddels een traditie om een speciaal Farewell voetbalshirt te lanceren voor een club waarvan het afscheid aanstaande is. Internacional vormt daar geen uitzondering op. Het Farewell voetbalshirt van Nike fungeert de komende maanden als alternatief uitshirt naast de andere Internacional voetbalshirts voor 2019-2020.

Internacional 3e voetbalshirt 2019

Vandaag lanceerden beide partijen het nieuwe voetbalshirt onder de leus: ''HONRA NOSSA HISTORIA.'' Het design van het nieuwe Internacional voetbalshirt is niet zo heel super spannend. Het voetbalshirt is gebaseerd op een standaard teamwear voetbalshirt van Nike. Het tenue is geheel zwart en is uitgerust met een toelopende hals. De swoosh van Nike staat op de rechterborst en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor BANRISUL. De linkerborst van het 3e shirt van Internacional bevat wel een speciaal logo. Dit betreft het logo dat de club had bij de oprichting in 1909. Het betreft een ronde badge, waarin de initialen van de club (SCI) door elkaar lopen in het rood. Daarmee staat het tenue ook in het teken van het 110 jarig bestaan van de Braziliaanse club. De achterkant van het special edition tenue van Internacional bevat de logo's van twee subsponsoren: Laghetto & Unimed. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte voetbalkousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Internacional 3e shirts, waar spelers als Guerrero, D'Alessandro, Edenilson, Santana en andere spelers maar een aantal wedstrijden spelen. Dit voetbalshirt kun je alleen in de online shop van de Braziliaanse club bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van de Braziliaanse club? Check het dan exclusief in deze winkel! Directe levering!