7 januari 2019

Het gave SC Internacional warming-up shirt 2019-2020

Super gave warming-up shirts mogen we natuurlijk nooit onbesproken laten. Zelfs als deze in Nederland en eigenlijk in geheel Europa maar lastig te bemachtigen zijn. Omdat het shirt zo'n gaaf design heeft, mogen we deze jullie niet onthouden. We hebben het hier over het SC Internacional warming-up shirt voor 2019-2020. Dit shirt wordt door de Braziliaanse topclub gedragen tijdens warmlopen ter voorbereiding op de Brasileirao Serie A en Copa Libertadores wedstrijden in 2019-2020. De zogenaamde pre-match top van SC Internacional is onderdeel van de nieuwe trainingscollectie van de Brazilianen en ziet er gelikt uit! Check!

Zoals vrijwel alle warming-up shirts van Nike heeft het SC Internacional warming-up shirt voor 2019-2020 een all-over print en wat voor één. Dit betreft namelijk de zogenaamde checkerboard of schaakbord print. De zwarte vakken zijn ingeruild voor grijze ruiten en verder staat geheel is de pré match top niets anders dan het schaakbord. Deze print bevindt zich zowel op de voorkant als op de achterkant van het shirt. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een taping. Deze taping is onderdeel van een Nike template van een aantal jaren geleden. De strip heeft ook een functie. Deze zet namelijk uit als de spelers in beweging zijn en zorgt voor ventilatie. Verder bevat het shirt een ronde hals. De swoosh van Nike is geheel in stijl van de clubkleuren van de Braziliaanse club. Deze is namelijk rood. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2012 kledingsponsor van ''Colorado''. De andere borst is uitgerust met het logo van de club. Tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden draagt SC Internacional al de voetbalbroekjes voor de wedstrijd. Bij dit shirt hoort dus geen speciaal trainingsbroekje.

Helaas kan je dit nieuwe warming-up shirt van SC Internacional nergens bestellen. Wil je de club toch aanmoedigen? Bestel dan een goedkoop fan t-shirt of een hoodie in deze winkel! Directe levering!