30 maart 2021

Internacional SC voetbalshirts 2021

Adidas en SC Internacional hebben vandaag het nieuwe Internacional thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de club de Campeonata Brasileiro Série A en Copa Libertadores thuiswedstrijden in het Estádio Beira-Rio in Porto Alegre dit seizoen. De club eindigde vorig seizoen op een tweede plek in de Braziliaanse competitie en speelt dus opnieuw in de Copa Libertadores. Adidas is verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues. Het Duitse sportmerk is sinds vorig jaar de kledingsponsor van ''Colorado.''

Internacional thuisshirt 2021

Het nieuwe Internacional thuisshirt 2021 is geïnspireerd door de buitenkant van de thuishaven van de club, het Estádio Beira-Rio. Het voetbalshirt is rood en wordt gekenmerkt door de horizontale donker rode lijnen over de body van het voetbalshirt. De banen worden onderbroken middels een fading design en in deze banen is een v-vorm verwerkt. Het Internacional thuisshirt is verder uitgerust met een rood/witte V-hals en ook de adidas strepen op de schouders zijn wit. Een subtiele witte lijn sluit de mouwen af. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor Banrisul versiert ook dit seizoen weer het midden van het nieuwe Internacional tenue. De Braziliaanse bank is al sinds 2001 de hoofdsponsor van de Braziliaanse voetbalclub. In de nek op de achterzijde van het tenue is de leus van de club verwerkt: ''Gigante Para Sempre'' (Groots voor altijd). Het Internacional thuistenue 2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas stripes. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Alle adidas tenues zijn dit seizoen voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem is in de stof (polyester) van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de teneus, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Guerrero, Galhardo, Alberto, Edenilson, Vidal, Cuesta, Abel Hernández en nog meer spelers. Binnenkort lanceren de club en adidas ook het nieuwe uitshirt!

Internacional voetbalshirt bestellen

De nieuwe adidas Internacional thuisshirt 2021 kun je vanaf april/mei bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze winkel vind je ook goedkope t-shirts en kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Internacional voetbalshirt altijd in de Internacional fanshop

Internacional thuisshirt 2021

Internacional thuistenue 2021

Internacional voetbalshirt 2021