Internacional SC voetbalshirts 2021-2022

Adidas en SC Internacional hebben vandaag de nieuwe Internacional voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de club de Campeonata Brasileiro Série A en Copa Libertadores wedstrijden dit seizoen. De club eindigde vorig seizoen op een tweede plek in de Braziliaanse competitie en speelt dus opnieuw in de Copa Libertadores. Adidas is verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues. Het Duitse sportmerk is sinds vorig jaar de kledingsponsor van ''Colorado.''

Internacional thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Internacional thuisshirt 2021 is geïnspireerd door de buitenkant van de thuishaven van de club, het Estádio Beira-Rio. Het voetbalshirt is rood en wordt gekenmerkt door de horizontale donker rode lijnen over de body van het voetbalshirt. De banen worden onderbroken middels een fading design en in deze banen is een v-vorm verwerkt. Het Internacional thuisshirt is verder uitgerust met een rood/witte V-hals en ook de adidas strepen op de schouders zijn wit. Een subtiele witte lijn sluit de mouwen af. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor Banrisul versiert ook dit seizoen weer het midden van het nieuwe Internacional tenue. De Braziliaanse bank is al sinds 2001 de hoofdsponsor van de Braziliaanse voetbalclub. In de nek op de achterzijde van het tenue is de leus van de club verwerkt: ''Gigante Para Sempre'' (Groots voor altijd). Het Internacional thuistenue 2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas stripes. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Internacional uitshirt 2021-2022

Het nieuwe Internacional uitshirt 2021-2022 heeft een vrij simpel design. Dat heeft te maken met het feit dat het tenue is geïnspireerd door het voetbalshirt van vijftien jaar geleden. In 2006 won Internacional de wereldbeker voor clubteams. In de finale in Yokohama (Japan) versloeg de Braziliaanse club Champions League winnaar FC Barcelona met 1-0 door een doelpunt van Gabiru in de 82ste minuut. Destijds was overigens Reebok nog de kledingsponsor van de Brazilianen. Het adidas Internacional uitshirt is geheel wit en bevat een kleine v-hals met opstaande kraag. Verder zijn alle details op het tenue rood. De schouders bevatten rode adidas strepen en ook de logo’s van adidas (rechterborst) en sponsor Banrisul (midden van het tenue) zijn rood. De linkerborst bevat de badge van de in 1909 opgerichte club. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt bevindt zich een kleine taping met daarin de tekst: ‘’Yokhama 2006.’’ Het Internacional uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe tenue. 

Alle adidas tenues zijn dit seizoen voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem is in de stof (polyester) van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de teneus, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Guerrero, Galhardo, Alberto, Edenilson, Vidal, Cuesta, Abel Hernández en nog meer spelers. Binnenkort lanceren de club en adidas ook het nieuwe uitshirt!

Internacional voetbalshirt bestellen

De nieuwe adidas Internacional voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf april/mei bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze winkel vind je ook goedkope t-shirts en kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Internacional voetbalshirt altijd in de Internacional fanshop

Internacional thuisshirt 2021

Internacional thuistenue 2021

Internacional voetbalshirt 2021

Internacional uitshirt 2021-2022