12 juli 2017

SC Freiburg uitshirt 2017-2018

Het nieuwe SC Freiburg uitshirt voor 2017-2018 is deze week officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Hummel. In deze nieuwe shirts speelt Freiburg de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Afgelopen seizoen eindigde het keurkorps van trainer Christian Steich op een verdienstelijke zevende plek. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt van de in 1904 opgerichte club.

Het nieuwe SC Freiburg uitshirt voor 2017-2018 is overwegend wit met zwarte details. Deze zwarte accenten komen terug in de y-hals en in de gevouwen kraag. Ook de chevrons van Hummel op de schouders en mouwen zijn zwart. De mouwen worden afgesloten door een rode strip. Op de rechter borst prijkt het logo van Hummel. Beide partijen tekenden in januari een contract. De andere borst bevat het logo van de club en sponsor Schwarzwaldmilch versiert het midden van het tricot. De zijkanten van het tenue bevatten zwarte meshpanelen en de kraag is uitgerust met unieke details. Zo is de binnenkant van de kraag uitgerust met een print van de kaart van de stad Freiburg en staat de naam van de club daarboven. De achterkant van de kraag bevat het oprichtingsjaar van de club: 1904. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met zwarte details en de kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Check ook het nieuwe thuisshirt.

Het nieuwe Freiburg voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 69,95 en voor kinderen € 59,95. In deze winkels kan je het shirt van Freiburg laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Koop het nieuwste Freiburg voetbalshirt in deze SC Freiburg shop