SC Freiburg uitshirt en 3e shirt 2018-2019

SC Freiburg en Hummel hebben inmiddels ook de uitshirts voor 2018-2019 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de club van trainer Streich de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2018-2019. Freiburg eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plaats in de Bundesliga en speelt daarom ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Duitsland. De club presenteerde in samenwerking met sportmerk Hummel zowel een nieuw uitshirt als 3e shirt. Beide shirts worden hieronder besproken!

SC Freiburg uitshirt 2018-2019

Het SC Freiburg uitshirt voor 2018-2019 is geheel zwart en bevat bovendien fel rode accenten. Deze fel rode details zijn te vinden in de chevrons van Hummel over de schouders en mouwen en in de taping aan de binnenkant van de hals. In deze strip is de naam van de club verwerkt. Op de borst van het shirt staan de logo's van de club en Hummel en op het midden van het tenue staat sponsor SCHWARZWALDMILCH. Het tenue van Freiburg bevat bovendien aan de rechter onderkant een watermerk van de adelaar uit het clublogo en de bovenkant van de achterkant van het tenue bevat het oprichtingsjaar van de Duitse club. Het SC Freiburg uittenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met aan de bovenkant een zwarte tailleband en aan de zijkanten rode trademark tekens van Hummel. De kousen van het uitshirt zijn ook een combinatie van zwart en rood.

SC Freiburg 3e shirt 2018-2019

Het 3e shirt van Freiburg heeft dit seizoen een echt retro design. Het shirt wordt gekenmerkt door de verticale, licht blauwe banen over het shirt. Verder bevat het voetbalshirt een polo kraag met zwarte details. De chevrons op de mouwen zijn ook blauw en de logo's van Hummel, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plaats als op het uitshirt. De zijkanten van het shirt zijn zwart en dit tenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje en licht blauwe kousen met zwarte accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts. Deze worden vanaf nu gedragen door sterren als Petersen, Haberer, Koch, Frantsz, Ravet en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt.

SC Freiburg voetbalshirt bestellen

Het nieuwe SC Freiburg uitshirt en 3e shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOP. De prijs van beide shirts is € 80,- en beide tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je deze voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je SC Freiburg voetbalshirt altijd in deze winkel!