SC Freiburg special edition voetbalshirt 2019-2020

SC Freiburg heeft in samenwerking met kledingsponsor Hummel vandaag een special edition voetbalshirt gelanceerd. Dit tenue wordt vanavond door de Duitse middenmotor gedragen in de wedstrijden tegen Borussia Mönchengladbach. Het tenue is door de club en Hummel uitgebracht ten bate van het coronavirus. Een deel van de opbrengsten van de verkoop an de tenues worden gebruikt voor sportfaciliteiten voor kinderen.

Het SC Freiburg special edition voetbalshirt wordt eenmalig gedragen en heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt van de club. Het tenue wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen en de mouwen zijn geheel rood. De Hummel chevrons op de mouwen zijn wit en verder is eht tenue uitgerust met een rood/witte ronde hals. Op de rechterborst prijkt het Hummel logo en de andere borst is voorzien van het clublogo van de huidige nummer acht van de Bundesliga. Op het midden van het tenue staat het logo van sponsor Schwarzwaldmilch met daaronder de tekst: #SCFREIBURGHILFT. De onderkant van het tenue bevat nog een speciaal detail. Hier is de skyline van de stad verwerkt. In de nek op de achterkant van het tenue staat het oprichtingsjaar (1904) en op de linkermouw staat ook weer een tekst: ''SC Freiburg – merh als Fussball.'' Van het tenue zijn slechts 1904 items geproduceerd en dit correspondeert met het oprichtingsjaar van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het special edition voetbalshirt van SC Freiburg, welke alleen vanavond gedragen wordt door spelers als Koch, Petersen, Waldschmidt, Günter, Grifo, Höler en andere sterspelers.

Het special edition SC Freiburg voetbalshirt kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Duitse club. Ben je op zoek naar andere tenues van de Duitse club? Check het dan in deze SHOP of deze winkel!