SC Freiburg thuisshirt 2020-2021

Nieuws uit de Bundesliga! De Duitse club Freiburg heeft in samenwerking met kledingsponsor Hummel het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2020-2021 gelanceerd. Het shirt is te bewonderen in het Schwarzwaldstadion tijdens de wedstrijden in de Bundesliga en de DFP Pokal. Het Deense Hummel is sinds 2016 verantwoordelijk voor het design van de shirts van Freiburg.  Afgelopen seizoen eindigde de Duitse club, waar Nederland Flekken onder contract staat, op een zeer knappe achtste plaats. Benieuwd naar het nieuwe thuistenue? Check het hieronder!

SC Freiburg thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van SC Freiburg heeft een body, welke rood is van kleur. De mouwen van het shirt zijn wit, terwijl de biezen van het mouwen weer rood van kleur zijn. Op de bovenkant van de mouwen staan vier pijlen, welke horen bij de huisstijl van Hummel. Het shirt is uitgerust met een ronde kraag welke zwart van kleur is. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de Deense kledingsponsor Hummel. Op de linkerkant van de borst prijkt de clubbadge van Freiburg. In dit logo is ook de Griffin te zien. Deze Griffin komt ook terug in de all-over print over de body van het shirt. Wat ons betreft is dit een vet detail. Dit zorgt namelijk voor een extra verbinding tussen de club en het nieuwe thuisshirt van SC Freiburg. Op het midden van het tenue staat sponsor Schwarzwaldmilch. Het nieuwe thuistenue van SC Freiburg wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek, welke is uitgerust met witte Hummel pijlen. En rode kousen met een brede witte band. Spelers als Frantz, Kwon, Grifo, Petersen spelen aankomend seizoen in dit nieuwe tricot.

SC Freiburg voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van SC Freiburg is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshop. Op dit moment is het shirt alleen te bestellen voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL, XXL. De prijs van het shirt is € 79,95. Het is ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met de naam van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je SC Freiburg voetbalshirt in DEZE SHOP