SC Freiburg voetbalshirts 2019-2020

SC Freiburg en Hummel hebben afgelopen weekend de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 uitgebracht. In deze voetbalshirt speelt de Duitse club de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2019-20. Freiburg eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in de Duitse competitie. Het Deense sportmerk Hummel is dit seizoen ook weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwe tenues. Deze functie heeft het merk sinds 2016

.

SC Freiburg thuisshirt 2019-2020

Het SC Freiburg thuisshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door het tenue van 1994-1995, het seizoen waarin de club als derde eindigde in de Bundesliga. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale, rode en zwarte banen en heeft heerlijk retro design. Het shirt bevat een zwarte y-hals met een gevouwen retro kraag. De mouwen en schouders zijn geheel rood en over de schouders bevinden zich de bekende chevrons van kledingsponsor Hummel. De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciale print als ode aan de supporters van de club. Ook de naam van de club is verwerkt in de taping aan de binnenkant van het voetbalshirt. Op de borst staan de logo's van de club en SC Freiburg en op het midden van het tenue staat sponsor Schwarzwaldmilch. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met rode chevrons. De kousen zijn ook zwart/rood.

SC Freiburg uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het SC Freiburg uitshirt voor 2019-2020 bevat zwarte en witte verticale banen. De mouwen van dit tenue zijn wit met zwarte chevrons, verdeeld in dunne strepen. Het uitshirt van Freiburg bevat een zwarte, ronde hals en verder staan de logo's van Hummel, de club en de hoofdsponsor op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor de details in de hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zwarte accenten. Freiburg heeft dit seizoen bovendien een 3e shirt, het alternatieve uitshirt. Dit voetbalshirt is paars met neon gele details in de y-hals en de taping over de mouwen. Ook de bies is fel geel, evenals de logo's van de club en sponsoren. Verder bevat het 3e shirt een watermerk van de vogel uit het logo van de club. De achterkant van het 3e shirt bevat bovendien het oprichtingsjaar van de Duitse club: 1904. Het broekje en de kousen van het derde tenue zijn ook paars met fel gele details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SC Freiburg tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Waldschmidt, Petersen, Haberer, Frants, Schmid en ander sterspelers.

SC Freiburg voetbalshirts 2019-2020 kopen

Het nieuwe thuisshirt van SC Freiburg kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 79,95.  In deze winkel heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken. Dit kan zowel met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Freiburg als met je eigen naam en/of rugnummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je SC Freiburg voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel!