SC Freiburg uitshirt 2020-2021

Eerder deze week werd het nieuwe thuisshirt van Freiburg bekend. Vandaag is echter ook, in samenwerking met de Deense kledingsponsor Hummel, ook het uitshirt voor aankomend seizoen bekend gemaakt. Dit nieuwe tenue gaan we zien tijdens de uitwedstrijden in de Duitse Bundesliga en tijdens de bekerwedstrijden in de DFB Pokal. Hummel is sinds 2016 verantwoordelijk voor het design van de shirts van de Duitse ploeg. Benieuwd wat voor ontwerp dit jaar is gelanceerd? Check het hieronder!

SC Freiburg uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van SC Freiburg is gebaseerd op de clubkleuren van de Duitse club. De basiskleur van het shirt is zwart met grijs, Verder heeft het shirt witte details. De body van het nieuwe uittricot is verdeeld in vier vlakken. De tegenovergestelde vlakken hebben dezelfde kleur, zwart en grijs. Over het gehele shirt heen is een all-over print te zien, waarin de Griffin uit het clublogo is verwerkt. Deze print komt ook terug in het thuisshirt van SC Freiburg. De mouwen van het shirt zijn zwart met witte biezen aan de onderkant. Ook de bekende Hummel pijlen, op de schouders van het shirt, zijn wit van kleur. De hals van het shirt is rond en ook deze is wit. Op de rechterkant van de borst is het logo van Hummels te zien, terwijl op de linkerkant van de borst het clubwapen van Freiburg schittert. Op het midden van het shirt is de naam van hoofdsponsor Schwarzwaldmilch te zien. Het logo van de sponsor heeft de kleuren rood, groen en geel. De broek die het tenue completeert is grijs met zwart en de kousen zijn voornamelijk zwart met witte details.

Naast het uitshirt heeft Hummel ook het derde wedstrijdshirt gelanceerd. De kleuren van het derde wedstrijdshirt zijn geel met rode accenten. Het shirt is volledig gebaseerd op het standaard template van kledingsponsor Hummel

SC Freiburg voetbalshirts bestellen

Het nieuwe uitshirt van SC Freiburg is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshop. Voor volwassenen, maten S, M, L, XL en XXL ben je € 79,95 kwijt. Het is ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je SC Freiburg voetbalshirt in DEZE WEBSHOP