Freiburg SC thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Freiburg thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 is bekend gemaakt door de Duitse club en kledingsponsor Hummel. Vorig seizoen speelde SC Freiburg is een zwart met rood gestreept shirt, dit jaar is het thuisshirt overwegend rood met enkele zwarte details. Dit shirt zal volgend jaar gedragen worden tijdens de Bundesliga en DFB-Pokal thuiswedstrijden in het Schwarzwald-Stadion. Ook komend seizoen speelt de SC in de Bundesliga, dit door een nette zevende plaats op de ranglijst. Lange tijd had de club hoop op een hogere eindklassering, maar door een nederlaag op de laatste dag bij kampioen FC Bayern moest de club genoegen nemen met een mooie zevende plaats. Check hieronder meer informatie over het Freiburg thuisshirt.

SC Freiburg thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Freiburg thuisshirt is een eenvoudig shirt en overwegend rood met enkele zwarte details. Echter bevat dit shirt ook enkele interessante details. Aan de binnenkant van de kraag is namelijk een print aangebracht van een oude kaart van de stad Freiburg. Een mooie connectie tussen de club en de stad Freiburg. Op het midden van de borst is ook dit jaar weer het logo van hoofdsponsor Schwarzwaldmilch te zien. Daarnaast bevat het thuisshirt een mooie v-hals in het zwart en in het rood en over de mouwen zijn de trademark strepen van Hummel in het zwart aangebracht. De bies heeft ook een zwarte kleur gekregen. Het embleem van de Duitse club uit Freiburg versiert de linkerborst en de naam hummel is rechts op de borst te zien. Een ander leuk detail is het watermerk over de voorkant van het shirt. Dit watermerk bestaat uit naaldbomen en deze bomen zijn te zien wanneer de ploeg in het thuisstadion zijn wedstrijden speelt. Dit stadion is namelijk tegen de heuvels aangebouwd.

Het Freiburg thuistenue voor 2017-2018 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rode kousen. Het zwarte broekje is aan de zijkanten versiert met het de rode Hummel trademark strepen. Ook de logo's van de club en de naam Hummel zijn hierop vewerkt. De kousen van Freiburg voor komend seizoen zijn rood met een zwarte baan.

Freiburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe SC Freiburg thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 69,95 en voor kinderen € 54,95. In deze online winkel kan je het nieuwe shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Andere producten van Freiburg kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering!

Koop het nieuwste  shirt in deze SC Freiburg shop