19 juli 2016

Sassuolo voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Sassuolo zijn afgelopen week bekend gemaakt door Kappa en de Italiaanse club die haar thuiswedstrijden speelt in het Mapei Stadion. Dit werd gedaan onder de campagne: ''Stop stopping, keep moving.'' In deze nieuwe shirts speelt Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2016-2017. Sassuolo is afgelopen seizoen als zesde geëindigd in de Serie A, waardoor het ook deelneemt aan de voorronde van de Europa League komend seizoen. Tegelijkertijd maakten de club en kledingsponsor Kappa het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2016-2017 bekend. We bespreken ze hieronder allemaal!

Sassuolo thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Sassuolo wordt zoals altijd gekenmerkt door de groene en zwarte banen over het voetbalshirt. De voorkant van het shirt bevat drie verticale zwarte banen en twee zwarte banen. De mouwen van het nieuwe shirt zijn overwegend groen, terwijl deze afgesloten worden door een zwarte bies. Bovendien loopt er een brede zwarte strip over de mouwen. In deze strip zijn de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk verwerkt. Het logo van Kappa staat bovendien op de rechter borst. Het sportmerk en de club zijn sinds 2015 aan elkaar verbonden en dit zal in ieder geval zo blijven tot 2021. Hoofdsponsor MAPEI versiert het midden van het shirt en verder is het nieuwe voetbalshirt van de Italiaanse club uitgerust met een ronde hals.

Sassuolo uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Sassuolo uitshirt voor 2016-2017 is geheel wit en bevat ook een ronde hals. Verder wordt dit shirt gekenmerkt door de twee diagonale lijnen van de linker schouder naar het midden van het shirt. Deze lijnen zijn geheel in de clubkleuren van Sassuolo: groen en zwart. Deze banen worden onderbroken door het logo van de shirtsponsor en verder staan de logo's van de club en Kappa op dezelfde plek.

Sassuolo 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Sassuolo 3e shirt is geïnspireerd door het voetbalshirt van het nationale elftal. Dit shirt is geheel blauw en bevat een zwarte strip over de mouwen, waarin de trademark tekens van Kappa in het groen zijn verwerkt. Ook dit shirt bevat een ronde hals en de logo's van de club, Kappa en Mapei staan weer op dezelfde plek. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Sassuolo, waarin sterren als Berardi, Sansoni, Acerbi en andere voetballers komend seizoen schitteren.

De nieuwe Sassuolo voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Beide nieuwe shirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95! Laat daar ook je Serie A voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of met de officiële Serie A badge.

Koop het nieuwe Sassuolo shirt in deze STORE! 

of koop je Sassuolo shirt in deze shop!


Sassuolo -shirt -thuis -2016-2017

Sassuolo -shirt -uit -2016-2017