11 september 2020

US Sassuolo voetbalshirts 2020-2021

US Sassuolo en kledingsponsor Puma hebben vandaag ook de nieuwe Sassuolo voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Italiaanse club de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2020-21. De club speelt haar thuiswedstrijden in het MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia. De club eindigde afgelopen seizoen op een achtste plaats en Puma is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de Italiaanse club. Beide partijen tekenden een overeenkomst voor meerdere seizoenen.

Sassuolo thuisshirt 2020-2021

Het US Sassuolo thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen een eerbetoon aan het 100 jarig bestaan van de club. ''I Neroverdi'' werd op 17 juli 1920 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Het US Sassuolo thuisshirt bevat dit jaar dunne verticale zwarte en groene banen. De bovenkant van het voetbalshirt is groen en hetzelfde geldt voor de ronde hals. De mouwen van het Sassuolo thuisshirt zijn zwart en worden afgesloten door een groene band. Het logo van Puma prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen in het wit. Het Duitse sportmerk is de opvolger van Kappa, dat sinds 2015 kledingsponsor van de Italianen was. Op de achterkant prijkt nog een detail. Hier is de Italiaanse vlag verwerkt met daarnaast in het goud de jaartallen 1920 en 2020. De linkerborst bevat de officiële clubbadge. In deze badge is ook het getal 100 verwerkt. MAPEI is hoofdsponsor van Sassuolo en prijkt op het midden van de tenues. Het Sassuolo thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/groene kousen.

Sassuolo uitshirt 2020-2021

Het Sassuolo uitshirt heeft dit jaar ook een retro design. Het voetbalshirt is bijna volledig wit en wordt gekenmerkt door de brede groene band over het midden. Hierin is het logo van Mapei verwerkt. De band aan de onderkant van de mouwen is ook groen en hetzelfde geldt voor de toelopende V-hals. Het Puma logo prijkt in het zwart op het uitshirt en verder bevat het tenue dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en witte kousen met een groene band. De tenues van Sassuolo zijn ook uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Sassuolo voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Boga, Caputo, Locatelli, Berardi, Marlon, Ayhan en nog meer spelers.

De nieuwe US Sassuolo voetbalshirts kun je momenteel alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar een andere tenue van een Italiaanse club? Check het dan in deze Serie A fanshop! 

Sassuolo thuisshirt 2020-2021

Sassuolo uitshirt 2020-2021