US Sassuolo thuisshirt 2021-2022

Puma en de Italiaanse voetbalclub US Sassuolo hebben vandaag het nieuwe US Sassuolo thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd met het mott: ‘’The Art Of Jersey.’’ In dit tenue speelt de Italiaanse voetbalclub de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Mapei Stadion-Stadio Città del Tricolore in 2021-2022. Puma is sinds de zomer van 2020 de kledingsponsor van ‘’ I Neroverdi’’ en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de Italiaanse voetbalclub.

US Sassuolo thuis shirt en tenue 2021-2022

De prachtige setting van het majestueuze ‘’Palazza Ducale’’, versierd met muurschilderingen, sculpturen en fonteinen, en symbool voor de historische traditie van de stad, vormde het decor van de lancering van het nieuwe thuisshirt. Het tenue is onderdeel van de zogenaamde ‘’Crafted From Culture’’ campagne van Puma, waarin de heritage en de cultuur van clubs en nationale elftallen centaal staan. Het nieuwe US Sassuolo thuisshirt 2021-2022 staat zowel in het teken van de rijke historie van de club en de barokke kunst die de stad herbergt. Het huisshirt bevat drie brede verticale groene banen, welke geflankeerd worden door twee zwarte banen en twee banen waarin een combinatie van diagonale groene en zwarte strepen zijn verwerkt. Verder bevat het Sassuolo thuistenue een groene v-hals en zijn de mouwen zwart met aan de onderkant een groene band. Het Puma logo staat in het wit op de rechterborst en op de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de club. Ook dit seizoen staat Mapei weer als shirtsponsor op de Sassuolo tenues. De bovenkant van de achterkant van het tenue is zwart, het gedeelte waarin de namen en nummers van de club staan is groen en daaronder bevinden zich weer de iconische verticale banen. Het US Sassuolo thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant van de achterzijde een groene band. De broekjes bevatten ook de logo’s van de club en Puma. De kousen van het Sassuolo thuistenue zijn ook zwart met groene details.

Alle tenues van Puma zijn dit jaar uitgerust met de Puma dryCELL thermoregulatierechnologie. Dit systeem, verwerkt in de stof van de tenues zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en zorgt bovendien voor ventilatie. De tenues hebben bovendien een naadloos design, waardoor het tenue perfect om het lichaam valt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Puma US Sassuolo thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Locatelli, Berardi, Müldür, Raspadori, Boga, Lopez en nog meer spelers.

Sassuolo voetbalshirt bestellen

Het Puma Sassulo thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Ïnclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Sassuolo voetbalshirt direct in deze SHOP! 

 Sassuolo thuisshirt 2021-2022