US Sassuolo 3e voetbalshirt 2020-2021

US Sassuolo en kledingsponsor Puma hebben na de Sassuolo voetbalshirts 2020-2021 nu ook een alternatief uitshirt of 3e shirt gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Italiaanse club een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia dit seizoen. ''I Neroverdi'' bestaat dit jaar 100 jaar en daar is ook op het Sassuolo 3e voetbalshirt 2020-2021 aandacht aan gegeven. Puma is verantwoordelijk voor het design van het tenue. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds dit seizoen. Het merk is sinds augustus de opvolger van Kappa.

Blauw/groen Sassuolo uitshirt 2020-2021

Het US Sassuolo 3e voetbalshirt 2020-2021 bevat zoals zoveel voetbalshirts dit seizoen een all-over print. Dit betreft een graphic print met 3D effect in het blauw en groen. De blauwe tint is een eerbetoon aan de kleur van de Italië voetbalshirts en groen is de kleur van het Sassuolo thuisshirt. Beide kleuren zijn middels een camouflage print op de voorzijde van het tenue verwerkt. De ronde hals en de mouwen van het Sassuolo 3e shirt zijn blauw en de onderkant van de mouwen zijn voorzien van een groene band. Het logo van Puma prijkt op de rechterborst en de mouwen en op het midden van het tenue staat sponsor MAPEI. Bovendien is het voetbalshirt uitgerust met verschillende details. De linkerborst bevat de officiële clubbadge ter ere van het 100 jarig bestaan. De club is op 17 juli 1920 opgericht en bestaat dit jaar dus precies 100 jaar. De badge bevat gouden details en ook het getal 100 is verwerkt in het logo. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de Italiaanse vlag met daarnaast de jaartaleln 1920 en 2020 in het goud. De achterkant van het voetbalshirt is verder geheel blauw. Het derde tenue van Sassuolo wordt compleet gemaakt door een azuurblauw voetbalbroekje met aan de onderzijde van de pijpen een groene band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Uiteraard zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Caputo, Lopez, Boga, Berardi, Locatelli, Duricic en nog meer spelers.

De nieuwe US Sassuolo voetbalshirts kun je momenteel alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar een andere tenue van een Italiaanse club? Check het dan in deze Serie A fanshop! 

Sassuolo 3e shirt 2020-2021