US Sassuolo 3e voetbalshirt 2021-2022

Puma en de Italiaanse voetbalclub US Sassuolo Calcio hebben vandaag het nieuwe Sassuolo 3e voetbalshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de Italiaanse club de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende 2021-2022. Sassuolo eindigde afgelopen seizoen op een achtste plek in de Serie A en speelt daarom komend seizoen weer op het hoogste niveau. Puma is sinds de zomer van 2020 de kledingsponsor van de club uit Modena en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues.

Blauw/groen US Sassuolo voetbalshirt 2021-2022

Het nieuwe Sassuolo Calcio 3e voetbalshirt 2021-2022 bevat dit seizoen en speciale jaquard print van blokken. Deze blokken zijn lichtblauw en de helft van deze blokken bevat een print van diagonale strepen. Het revolutionaire design is een tribute aan het aanvallende voetbal van de club afgelopen seizoen en de vooruitstrevende weg die de club heeft ingeslagen. Het tenue bevat daarnaast licht groene accenten, welke een moderne interpretatie zijn van de clubkleuren van de club. De ronde hals van het tenue is lichtgroen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn verder donkerblauw. Op de rechterborst en de mouwen staat het Puma logo in het wit en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor MAPEI. De linkerborst bevat de badge van de club met een gouden omranding. Het broekje en de kousen van het nieuwe Sassuolo tenues hebben dezelfde kleur blauw als het 3e shirt en bevatten uitingen van de club en de kledingsponsor.

Zoals alle tenues van Puma zijn de US Sassuolo Calcio tenues uitgerust met de PUMA dryCell thermo-regulation technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van zweet en vocht & de spelers ook op juiste temperatuur houdt. Het tenue heeft een naadloos design, waardoor het voor de spelers comfortabel is om te dragen voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat gedragen wordt in de laatste wedstrijd van het seizoen 2020-2021 en de uitwedstrijden in 2021-2022. Spelers als Caputo, Müldür, Berardi, Lopez, Locatelli, Ayhan, Boga en andere spelers dragen dit tenue.

US Sassuolo 3e shirt bestellen

Het nieuwe Puma Sassuolo 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel voor volwassenen. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. Check ook andere Sassuolo merchandising in deze winkels. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je Sassuolo voetbalshirt direct in deze SHOP! 

Sassuolo 3e voetbalshirt 2021-2022