US Sassuolo uitshirt 2021-2022

Nieuws uit Italië, het nieuwe uitshirt van US Sassuolo is vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Puma. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2020 verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de Italiaanse club. In deze tricots speelt de Italiaanse voetbalclub haar wedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende het seizoen 2021-2022. Afgelopen seizoen eindigde de selectie van Roberto De Zerbi op de achtste plek in de Serie A. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue van Sassuolo? Check de details hieronder!

US Sassuolo uit shirt en tenue 2021-2022

Net als afgelopen seizoen wordt het uittenue van US Sassuolo gekenmerkt door de witte kleur. De body van het nieuwe shirt is namelijk wit. De clubkleuren van de Italiaanse club kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Zo zijn de groene en zwarte kleuren van Sassuolo terug te vinden in een V-Design op de borst van het shirt. De linkerkant van de V is zwart terwijl de rechterkant van de V groen van kleur is. Deze print loopt door tot aan de kraag van het shirt. Het uitshirt van ‘’I Neroverdi’’ is uitgerust met een ronde hals. Deze is groen van kleur. Dit geldt ook voor de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Uitingen van de Duitse shirtsponsor Puma komen terug op de rechterborst en op de mouwen van het shirt. Deze springende poema is zwart van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Sassuolo. Sinds 2013 speelt Sassuolo op het hoogste niveau van Italië. De club heeft zich opgewerkt van degradatie kandidaat tot middenmoter. De piek van de club was in het seizoen 2015/2016. Hierin eindigde US Sassuolo op de zesde plek in de Serie A. Dit was genoeg om zich te plaatsen voor de Europa League. De afgelopen twee seizoenen eindigde Sassuolo consequent op de achtste plaats. Kledingsponsor van de Italianen is Mapei. Deze heeft een mooi plekje, centraal op het shirt gekregen. Het nieuwe uittenue van US Sassuolo wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Net zoals bij alle tenues van het Duitse sportmerk Puma, wordt ook bij het nieuwe tenue van US Sassuolo gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het US Sassuolo thuisshirt voor aankomend seizoen!

US Sassuolo voetbalshirts bestellen

Het nieuwe uitshirt van Sassuolo voor het seizoen 2021-2022 is vanaf nu te bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, en XXL) heeft het shirt een prijs van € 89,95. Voor kinderen is het shirt iets goedkoper namelijk € 69,95. Ook heb je de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer.

Scoor je Sassuolo voetbalshirts in DEZE SHOP