7 augustus 2019

US Sassuolo voetbalshirts 2019-2020

US Sassuolo Calcio en Kappa hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 vandaag bekend gemaakt. In deze tenues speelt de club de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende dit seizoen. Sassuolo eindigde afgelopen seizoen op een elfde plaats en speelt dus ook dit seizoen weer op het hoogste niveau in Italië. Kappa is sinds 2016 kledingsponsor van de Italianen. Beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2021.

Sassuolo thuisshirt 2019-2020

Het Sassuolo thuisshirt voor 2019-2020 is weer een combinatie van zwart en groen. Het tenue bevat een breed verticaal groen vlak over het midden van het tenue en deze band bevat aan weerszijden dunnere groene banen. Naar de zijkanten van het voetbalshirt worden deze banen dunner. De mouwen zijn zwart met een groene band aan de onderkant. Verder is het thuisshirt van Sassuolo uitgerust met een witte v-hals en groene kraag. Het Kappa logo staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de club en op de borst staat ook sponsor MAPEI. De achterkant van het tenue is geheel zwart met aan de bovenkant de naam van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met groene details.

Sassuolo uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het US Sassuolo uitshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de brede groene en witte horizontale banen over het tenue. De mouwen van het tenue zijn wit met een groene band aan de onderkant. Dit shirt is uitgerust met een zwarte v-hals en groene kraag. De logo’s van Kappa, Mapei en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met groene details. Het alternatieve uitshirt of 3e shirt heeft hetzelfde template als het groen/witte uitshirt. Dit shirt bevat echter horizontale blauwe banen. De bies aan de onderkant van de mouwen is groen en dit geldt ook voor de kraag. De v-hals van het tenue is wit en ook de logo’s van Kappa en Mapei op het derde tenue zijn wit. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met witte en groene accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe US Sassuolo voetbalshirts voor 2019-20, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Berardi, Boga, Ferrari, Locatelli, Matri en andere spelers.

US Sassuolo voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van US Sassuolo voor 2019-2020 kan je vanaf september kopen in de onderstaande online winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. Deze tenues zijn alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De shirts hebben een prijs van € 89,95 voor volwassenen. In deze shops kan je de shirts van de Italiaanse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check ook andere voetbalshirts van Serie A clubs in deze winkels! 

Koop het nieuwe shirt in deze SHOP (inclusief bedrukking) 

of deze WINKEL!