6 augustus 2017

Sassuolo voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Sassuolo zijn dit weekend ook officieel bekend gemaakt door de Italianen en kledingsponsor Kappa. In deze nieuwe shirts speelt US Sassuolo de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2017-2018. US Sassuolo eindigde afgelopen seizoen op een tiende plaats in de Italiaanse competitie. Hierdoor speelt het ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Italië. Kappa is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts van Sassuolo. Deze functie vervult het Italiaanse sportmerk sinds 2015 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2021. De club en Kappa lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de in 1922 opgerichte club.

Sassuolo thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Sassuolo thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de verticale groene en zwarte banen over het shirt. De mouwen van het shirt zijn geheel zwart en verder bevat het shirt een kleine opstaande kraag met zowel groene als zwarte accenten. Het logo van Kappa staat op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse merk komen terug op de schouders en mouwen. De linker borst bevat het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Città del Tricolore. Op het midden van het shirt staat het logo van shirtsponsor MAPEI. De achterkant van het tricot bevat ook de groene en zwarte verticale banen en aan de bovenkant van het shirt staat de naam van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met groene details.

Sassuolo uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Sassuolo is wit en bevat ook de beide clubkleuren van de club van trainer Di Francesco. De rechter mouw van het shirt is namelijk zwart en de andere mouw is groen. Verder bevat dit shirt ook een ronde hals met opstaande kraag en staan de logo's en trademark tekens van Kappa op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit geldt ook voor de logo's van Mapei en de club, evenals de naam van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zwarte en groene details.

Sassuolo 3e shirt 2017-2018

Unione Sportiva Sassuolo heeft dit seizoen ook een 3e shirt. In dit voetbalshirt speelt Sassuolo ook een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia. Dit shirt is geheel blauw met een groene, ronde hals en een opstaande kraag in deze kleur. Alle logo's staan weer op dezelfde plek als op het thuisshirt en uitshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen.

De nieuwe Sassuolo tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Berardi, Acerbi, Matri, Politano, Cannavaro, Magnanelli en andere sterspelers.

US Sassuolo voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van US Sassuolo kan je vanaf medio augustus/september kopen in de onderstaande online winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. De shirts hebben een prijs van € 84,95 voor volwassenen. In deze shops kan je de shirts van de Italiaanse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check ook andere voetbalshirts van Serie A clubs in deze winkels! 

Koop het nieuwe shirt in deze SHOP

of deze WINKEL!