22 augustus 2015

Sassuolo uitshirts 2015-2016

De nieuwe uitshirts van de Italiaanse clubs US Sassuolo zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor Kappa en de Italiaanse club. In deze voetbalshirts speelt Sassuolo de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Sassuolo en de nieuwe kledingsponsor Kappa hebben twee nieuwe uitshirts bekend gemaakt, waarvan het ene shirt het 3e shirt is en dus zal dienen als alternatief uitshirt. Uiteraard bespreken we beide nieuwe voetbalshirts van de club die afgelopen seizoen als twaalfde eindigde in de Italiaanse competitie.

Sassuolo uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Sassuolo uitshirt is overwegend wit met groene en zwarte accenten. Deze groene en zwarte accenten zijn afkomstig uit de clubkleuren van de Italianen en zijn ook de kleuren van het nieuwe Sassuolo thuisshirt voor 2015-2016. De groene accenten komen vooral terug in de hoge ronde hals met daaronder het v-design. Ook het logo en de trademark tekens van Kappa op de rechter schouder en de mouwen zijn groen. Bovendien worden de mouwen afgesloten door een groene band. De zijkanten van het Sassuolo shirt bevatten een zwarte strip. Hoofdsponsor MAPEI versiert het midden van het shirt en het logo van de club staat op de linker borst. Het nieuwe uittenue van Sassuolo wordt gecompleteerd door een wit short met groene details en witte kousen.

Sassuolo 3e shirt 2015-2016

Het nieuwe Sassuolo 3e shirt voor 2015-2016 heeft een heldere kleur blauw en bevat grijze details. De grijze kleur is te vinden in de ronde hals en het v-design en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de zijkanten van het 3e voetbalshirt van Sassuolo is uitgerust met grijze panelen. De logo's van Kappa, Mapei en de club staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Het nieuwe 3e tenue van Sassuolo wordt gecompleteerd door een blauw short en blauwe kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Sassuolo uitshirts voor 2015-2016!

Alle voetbalshirts van Serie A clubs kan je vanaf eind augustus/begin september 2015 kopen in de online shop van Subside Sports. Laat daar ook je Serie A voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of met de officiële Serie A badge.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!


Sassuolo -uitshirt -2015-2016