Het nieuwe Sassuolo thuisshirt voor 2015-2016 is inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor Kappa en de Italiaanse club. In dit voetbalshirt speelt Sassuolo de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Città del Tricolore in Sassuolo gedurende 2015-2016. Sassuolo is afgelopen seizoen als twaalfde in de Serie A, waardoor het dit seizoen weer op het hoogste niveau van Italië speelt. Kappa is kledingsponsor van de Italiaanse club en Mapei is hoofdsponsor van de Italianen.

Sassuolo thuistenue 2015-2016

Het Sassuolo thuisshirt 2015-2016 wordt zoals traditioneel het geval is gekenmerkt door de groene en zwarte verticale banen over het voetbalshirt. Verder bevat het shirt van Sassuolo een hoge zwarte hals met daaronder een v-design. Deze hoge hals komt ook terug bij het thuisshirt van een andere Italiaanse club: Napoli. Het logo van Kappa staat op de linker schouder en de trademark tekens van Kappa staan op beide mouwen. Het Italiaanse sportmerk en Sassuolo tekenden begin juli 2015 een contract welke ervoor zorgt dat Kappa tenminste tot 2021 kledingsponsor is van de Italiaanse club. Hoofdsponsor Mapei staat op het midden van het Sassuolo voetbalshirt en de linker borst bevat het logo van de club, die in het seizoen 2007-2008 kampioen werd van de Serie C en in 2013 promoveerde naar de Serie A. Op de achterkant van het Sassuolo shirt staat de naam van de club. Het nieuwe Sassuolo thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met aan de bovenkant een groene band. In dit voetbalshirt schitteren sterren als Berardi, Sansone en Magnanelli

Alle voetbalshirts van Serie A clubs kan je vanaf eind augustus/begin september 2015 kopen in de online shop van Subside Sports. Laat daar ook je Serie A voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of met de officiële Serie A badge.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Sassuolo -voetbalshirt -2015-2016
Sassuolo -thuisshirt -2015-2016