19 september 2016

Sassuolo en Kappa lanceren speciaal Europa League shirt voor 2016-2017

Sassuolo heeft in samenwerking met kledingsponsor Kappa een speciaal Europa League shirt voor 2016-2017 gelanceerd. Dit shirt droeg de Italiaanse club vorige week al in de eerste wedstrijd tegen Athletic Bilbao. Sassuolo speelt in dit shirt alleen de Europa League thuiswedstrijden. De club van trainer Di Francesco is ingedeeld in groep F met Rapid Wien, RC Genk en Athletic Bilbao. Het nieuwe shirt is door de club in een limited edition gelanceerd en bespreken we hieronder.

Het nieuwe Sassuolo Europa League shirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de brede zwarte verticale baan over het midden van het voetbalshirt. Verder is het nieuwe shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het MAPEI Stadion geheel groen. De mouwen bevatten een zwart vlak, waarin de trademark tekens van kledingsponsor Kappa zijn verwerkt. Bovendien bevat het shirt de officiële Europa League badge op de rechter mouw en de Respect badge op de linker mouw. Het shirt bevat een ronde hals met zowel groene als zwarte tinten. In de achterkant van de hals is de naam van de club verwerkt en op de borst prijken de logo's van de club en de Italiaanse kledingsponsor. Kappa is sinds 2015 de kledingsponsor van de Italiaanse Serie A club. Het nieuwe Europa League tenue van Sassuolo wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten de trademark strepen van Kappa. De kousen zijn overwegend zwart met aan de bovenkant een groene band. Dit zijn dezelfde shorts en kousen als van het reguliere thuisshirt. Het Europa League shirt is al het vierde shirt dat Sassuolo en Kappa lanceren. Eerder werden al het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club bekend gemaakt. Check alle andere Sassuolo voetbalshirts voor 2016-2017 hier. Van het nieuwe Europa League shirt van de Italianen zijn er overigens maar 500 te koop, exclusief in de shop van de club.

Wil je de andere voetbalshirts van Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL scoren? Dat kan in de onderstaande winkels. In deze online shops kan je het voetbalshirt van US Sassuolo Calcio laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van je favoriete speler! 

Koop het nieuwe Sassuolo shirt in deze STORE! 

of koop je Sassuolo shirt in deze shop!Europa -league -shirt -sassuolo -2016-2017

 Sassuolo -limited -edition -europa -league -shirt