Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2021

De maand december is niet bepaald de maand van de lancering van Europese voetbalshirts, maar wel die van Aziatische. Vandaag hebben de Japanse club Sanfrecce Hiroshima en Nike de nieuwe Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2021 officieel bekend gemaakt. In deze tenues spelen de Japanners de Japanse J-League en bekerwedstrijden in de Hiroshima Big Arch gedurende 2021.

Sanfrecce Hiroshima thuisshirt 2021

Het Sanfrecce Hiroshima thuisshirt 2021 heeft hetzelfde template als het Eintracht Frankfurt thuisshirt 2020-2021. Het voetbalshirt is paars en wordt gekenmerkt door de verticale blokken in verschillende tinten paars. Verder bevat het voetbalshirt aan de zijkanten een zigzagband in het geel en heeft het tenue een brede, toelopende v-hals. Ook de achterzijde van de hals bevat het toelopende design. Op de rechterborst prijkt het logo van Nike in het geel en de andere borst bevat de badge van de club. Boven dit logo staan drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de drie J-League kampioenschappen (2012, 2013 en 2015). Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor EDON en bovendien bevat het tenue de logo’s van andere sponsoren zoals Hisense en Mazda. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele taping. De kousen van het thuistenue zijn ook paars.

Sanfrecce Hiroshima uitshirt 2021

Het Sanfrecce Hiroshima uitshirt 2021 heeft een wat simpeler design. Dit voetbalshirt is wit met een klassieke polokraag. De zijkanten van dit tenue bevatten ook een taping in de vorm van een bliksemschicht en de logo’s van de club en sponsoren staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een paarse taping. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een brede paarse band. Zoals alle tenues van Nike zijn de Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2021 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale afvoer van zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Asano, Kashiwa, Morishima, Aoyama, Sasaki en andere spelers.  

Ben je op zoek naar het voetbalshirt van een Japanse club? Check het dan in deze fanshop! 

Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2021