23 juli 2020

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2020-2021

Eintracht Frankfurt en Nike hebben vandaag het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt de ''Adlerträger'' de Bundesliga, DFB Pokal en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Deutsche Bank Park gedurende 2020-2021. De club van trainer Adi Hütter eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats in de Duitse competitie, dus speelt geen Europees voetbal. Ook dit seizoen is Nike verantwoordelijk voor het design van de tenues van Frankfurt. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2017 en beide partijen hebben nog een contract tot 2023.

Eintracht Frankfurt thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt is een ode aan de successen die club in haar historie gevierd heeft. Van het kampioenschap in 1959 tot de finale van de Duitse beker in 1960, de kampioenschappen in de jaren '70 en '80 en het winnen van de DFB Cup in 2018. Het tenue werd door Nike en de club dan ook gelanceerd met het motto: ''Our Moments.'' Het Eintracht Frankfurt voetbalshirt wordt gekenmerkt door de rode en zwarte verticale banen over de body. De rode banen zijn breder dan de zwarte banen en in de rode banen is een een all-over print van verticale blokken verwerkt, welke verwijzen naar de pilaren/zuilen van de Romeinse tempels. Verder bevat het Eintracht Frankfurt shirt dit seizoen een zwarte V-hals en zijn ook de mouwen van het thuistenue geheel zwart. Op de rechterborst prijkt een witte swoosh van Nike en ook het clubembleem op de andere borst is zwart/wit. Op het midden van de tenues staat het logo van hoofdsponsor INDEED. De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal detail. Hier zijn namelijk de initialen van de voetbalclub te vinden: SGE. Het thuistenue van Eintracht Frankfurt wordt dit seizoen gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode taping. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn overwegend zwart en bevatten op het midden een design van dunne, horizontale, rode strepen met daaronder de swoosh van Nike in het rood. Alle Nike tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Eintracht Frankfurt tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als André Silva, Kamada, Kostic, Hasebe, Hinteregger, da Costa en nog meer spelers. Check ook het Eintracht Frankfurt uitshirt.

Eintracht Frankfurt voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het shirt € 69,95. In deze winkels kun je de Eintracht Frankfurt tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je andere Frankfurt merchandising!

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in DEZE SHOP! 

of in de Eintracht Frankfurt fanshop!  (inclusief officiële bedrukking)

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2020-2021

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2020-2021