13 januari 2016

Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2016

Nike en de Japanse club Sanfrecce Hiroshima hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2016 officieel gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt de Japanse club de wedstrijden in de Japanse J-League gedurende dit seizoen. Tegelijkertijd werden het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Japanse club bekend gemaakt. Uiteraard bespreken we beide voetbalshirts!

De clubkleuren van Sanfrecce Hiroshima zijn paars/wit en deze kleuren komen uiteraard terug in het thuisshirt van 2016. Dit voetbalshirt is overwegend donker paars en bevat verder dunne verticale felle paarse lijnen. Verder bevat het shirt een kleine v-hals met een gevouwen kraag in het paars en fel geel. Deze accenten komen bovendien terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en ook de zijkanten van de voetbalshirts zijn uitgerust met een fel gele band. De rechter borst bevat een opvallend fel geel logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo staan drie sterren welke verwijzen naar de J-League titels in 2012, 2013 en 2015. Hoofdsponsor ED-ON versiert het midden van het thuisshirt. De achterkant van het voetbalshirt bevat subsponsor MAZDA.

Het nieuwe uitshirt van Sanfrecce Hiroshima heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is overwegend wit met fel gele en paarse details. Deze komen terug aan de achterkant van de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook dit voetbalshirt bevat een fel gele baan aan de zijkanten. Het logo van Nike en de club op de borst zijn paars. Check hieronder de foto's van de nieuwe Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts van Nike!

Helaas weten wij niet waar deze nieuwe voetbalshirts te koop zijn. Wel kan je nu het nieuwe voetbalshirt van het nationale elftal van Japan kopen in de online shop van Subside Sports!

Thuisshirt -sanfrecce

Uitshirt -sanfrecce -hiroshima