10 januari 2020

Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2020

De Japanse voetbalclub Sanfrecce Hiroshima staat ieder jaar bekend om haar opvallende tenues en ook dit seizoen heeft Nike weer een gaaf thuisshirt voor de Japanners ontwikkeld. Dit betreft het tenue waarin Sanfrecce Hiroshima de J-League thuiswedstrijden speelt in de Hiroshima Big Arch in de gelijknamige stad.

 Het nieuwe Sanfrecce Hiroshima voetbalshirt voor 2020 is uiteraard weer geheel paars en wordt gekenmerkt door de all-over graphic print van diagonale ‘’vegen’’ over de body en de mouwen van het nieuwe thuistenue. Dit design is geïnspireerd door de pijlen uit het clublogo van Sanfrecce Hiroshima. Verder is het tenue uitgerust met een v-hals. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is voorzien van het embleem van de Japanners. Boven het logo van Sanfrecce staan drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de drie J-League kampioenschappen (2012,2013 en 2015) van de club. Sponsor EDON staat op het midden van het tenue en subsponsor Hisense ter hoogte van de rechterschouder. De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal logo. Dit betreft een goud retro embleem van de Japanse club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen. Op beide items staat een gouden swoosh. Uiteraard zijn de nieuwe Sanfrecce Hiroshima tenues weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Aoyama, Inagaki, Sasaki, Kashiwa en andere sterspelers.

Deze tenues kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts voor 2020 scoren? Check ze dan in deze officiële online SHOP. 

Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2020