13 januari 2017

Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2017-2018

De Japanse club Sanfrecce Hiroshima heeft in samenwerking met Nike de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt Sanfrecce Hiroshima de J-League wedstrijden gedurende 2017. De club presenteerde zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt. We bespreken hieronder beide shirts, waarin de club zal spelen. Thuishaven van de Japanners is de Hiroshima Big Arch in Hiroshima. Beide nieuwe shirts van de club hebben opvallende kleuren.

Sanfrecce Hiroshima thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Sanfrecce Hiroshima thuisshirt van 2017-2018 is overwegend paars en wordt gekenmerkt door de brede paarse verticale banen in twee tinten paars. Deze banen zijn weer verdeeld in dunnere strepen, waardoor het shirt een snel uiterlijk heeft. Ook de zijkanten van het shirt bevatten een paarse strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging in zijn en zorgt ook voor ventilatie. Verder bevat het shirt een stijlvolle crew neck met aan de achterkant een gele band. Boven deze gele band staan aan de achterkant van het shirt de initialen van de club: SHFC. Verder is de linker mouw uitgerust met een speciaal logo ter ere van het 25 jarig bestaan. De club werd op 24 april 1992 namelijk opgericht. Verder bevat het shirt op de rechter borst een fel gele swoosh van Nike en op de andere borst staat het logo van de club. Boven het logo prijken drie sterren, welke verwijzen naar de drie J League kampioenschappen in 2012, 2013 en 2015. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor EDON en op de achterkant van het shirt staat MAZDA. Het nieuwe tenue van Hiroshima Sanfrecce wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met fel gele details. 

Sanfrecce -hiroshima -thuis -shirt -2017-2018

Sanfrecce -hiroshima -shirt -2017

Sanfrecce Hiroshima uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Sanfrecce Hiroshima is contrasterend aan het thuisshirt en is fel geel met paarse accenten. De paarse accenten komen terug in de strip aan de zijkanten van het shirt en in een band aan de achterkant van de crew neck. De logo's van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit is ook het geval voor het logo ter ere van het 25 jarig bestaan. Het uittenue wordt gecompleteerd door een fel geel voetbalbroekje met aan de zijkanten paarse details. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Deze shirts kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts voor 2017-2018 scoren? Check ze dan in deze officiële online SHOP. 

Of check alle voetbalshirts van NIKE in de officiële SHOP van Nike!


Sanfrecce -hiroshima -uit -shirt -2017