Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2024

Sanfrecce Hiroshima en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de Japanse voetbalclub de J-League en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de derde plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues van ‘’Sanfre’’. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2011.

Sanfrecce Hiroshima thuisshirt 2024

Het Sanfrecce Hiroshima thuisshirt 2024 is weer overwegend paars. Op de mouwen bevindt zich een patroon in twee tinten paars. Dit patroon staat symbool voor het water in de stad. Het tenue bevat bovendien gouden accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is goud en hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de rechterborst. De andere borst bevat het logo van de club. Het tenue bevat verschillende sponsor. Hoofdsponsor EDON versiert het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje, welke hetzelfde patroon als de mouwen heeft. Ook het broekje heeft gouden details. De sokken zijn paars met aan de bovenkant een gouden band.

Sanfrecce Hiroshima uitshirt 2024

Het Sanfrecce Hiroshima uitshirt 2024 is wit en bevat een patroon van ruiten met een fading effect. Dit patroon is geïnspireerd door de origami kraanvogels, een symbool van het land. Het Nike logo op dit voetbalshirt is paars. Verder staan alle logo’s op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt is uitgerust met een ronde hals. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

De Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Japanse clubs? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2024
Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2024