Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2022

De Japanse club Sanfrecce Hiroshima en kledingsponsor Nike lanceren traditioneel aan het eind van het jaar de nieuwe voetbalshirts voor 2022 en ook dit jaar vormt daar geen uitzondering op. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Sanfrecce Hiroshima de Japanse J -League wedstrijden bekerwedstrijden in 2022.

Sanfrecce Hiroshma thuisshirt 2022

Het Nike Sanfrecce Hiroshima thuisshirt 2022 is weer overwegend paars met donkerder paarse details. De brede v-hals is donkerpaars en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de taping aan de zijkanten van het tenue. Op de rechterborst prijkt het logo van Nike en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven deze badge staan drie sterren, welke verwijzen naar de drie kampioenschappen van de club (2012, 2013 en 2015). Hoofdsponsor EDON staat op het midden van het tenue en subsponsor Hisense prijkt op de rechterborst. Ook MAZA en YouMe staan als sponsors op het tenue. De rechtermouw bevat de officiële J-League badge. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten een donkerpaarse taping. De kousen van het thuistenue zijn ook paars.

Sanfrecce Hiroshima uitshirt 2022

Het Sanfrecce Hiroshima uitshirt 2022 bevat lichtpaarse en witte verticale banen. Deze paarse banen hebben een fading design naar het midden en de bovenkant. Verder heeft het uittenue hetzelfde template als het thuisshirt. Het voetbalshirt bevat een paarse v-hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen en de taping aan de zijkanten van het tenue zijn paars. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue van Sanfrecce Hiroshima wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een paarse band. De kousen zijn ook geheel wit. Zoals alle Nike tenues zijn ook de voetbalshirts van Sanfrecce Hiroshima uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in het materiaal van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Shiotani, Rhayner, Aoyama, Sasaki, Morishma en andere spelers. Ben je op zoek naar het voetbalshirt van een Japanse club? Check het dan in deze fanshop! 

Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2022

Sanfrecce Hiroshima uitshirt 2022