11 januari 2018

Sanfrecce Hiroshima voetbalshirts 2018-2019

De Japanse club Sanfrecce Hiroshima en Nike hebben de nieuwe tenues voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Sanfrecce Hiroshima de wedstrijden in de Japanse J-League gedurende 2018. De club en kledingsponsor Nike presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in de Hiroshima Big Arch. Check hieronder alle details van de nieuwe tenues van de club, die onder leiding staat van trainer Hajime Moriyasu.

Sanfrecce Hiroshima thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Sanfrecce Hiroshima thuisshirt voor 2018-209 is geheel paars en wordt gekenmerkt door het design van diagonale strepen over de voorkant van het tenue. De voorkant van het shirt is op zijn beurt weer verdeeld in drie verticale vlakken. De buitenste vlakken zijn overwegend donker paars met licht paarse lijnen. De middelste band is lichter paars met donker strepen. De mouwen hebben ook deze lichtere tint paars. Verder is het shirt uitgerust met fel gele accenten. Deze fel gele accenten zijn te vinden in de strip aan de zijkanten van het shirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt daarnaast ook voor ventilatie. Ook de v-hals van het nieuwe tenue is uitgerust met een fel gele lijn. Op de borst van het tenue prijken de logo's van de club en Nike. Boven het logo van de Japanse club staan drie sterren. Deze sterren refereren aan de drie kampioenschappen van de Japanse club. Sponsor EDON versiert het midden van het tenue en op de achterkant staat sponsor MAZDA. Ook de achterkant van het shirt bevat de flitsende diagonale strepen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars broekje en fel gele kousen.

Sanfrecce Hiroshima uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Sanfrecce Hiroshima heeft een iets simpeler design. Dit shirt is overwegend wit en bevat paarse accenten. Deze paarse details komen terug in een strip aan de zijkanten van het shirt en in de v-hals. Ook de swoosh van Nike is paars. Verder heeft het uitshirt van de Japanners hetzelfde template als het thuisshirt. Dit betekent dat de logo's van de club en sponsoren op dezelfde plek staan als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en paarse kousen.

Zoals alle tenues van Nike zijn ook de tenues van Sanfrecce Hiroshima uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue!

Deze shirts kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts voor 2017-2018 scoren? Check ze dan in deze officiële online SHOP. 

Of check alle voetbalshirts van NIKE in de officiële SHOP van Nike!