15 januari 2019

Sagan Tosu voetbalshirts 2019

De Japanse club Sagan Tosu heeft de nieuwe voetbalshirts voor 2019 uitgebracht. Deze shirts hadden we waarschijnlijk niet besproken als Fernando Torres er niet zou spelen. Dat doen we dus nu wel. In deze voetbalshirts speelt Sagan Tosu de wedstrijden in de Japanse J League in 2019. De Japanse club is één van de jongste team in de Japanse competitie. De club is namelijk pas in 1997 opgericht en speelt haar thuiswedstrijden in het Tosu Stadium, dat plaats biedt aan 25.000 toeschouwers. Het Amerikaanse sportmerk New Balance is kledingsponsor van de club waar Torres speelt. Eerder had de club een samenwerkingsverband met Warrior Sports.

Sagan Tosu thuisshirt 2019

Het nieuwe Sagan Tosu thuisshirt voor 2019 heeft een opvallend design. Het shirt is overwegend licht blauw met roze details. De roze details zijn geïnspireerd door de kleur van het logo van de club. Deze kleur komt onder andere terug in de y-hals en in het logo van New Balance op de rechter borst. Ook een band aan de onderkant van het shirt en de biesjes van de mouwen zijn deze kleur. Het logo van de club prijkt op de andere borst en op het midden van het shirt staat sponsor DHC. Verder bevat het tenue een all-over print van ruiten. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje en kousen met roze accenten.

Sagan Tosu uitshirt 2019

Het uitshirt van Sagan Tosu is wit met zowel roze als licht blauwe accenten. Ook dit shirt bevat over de body een all-over print van ruiten en sterren. Deze print is roze. Verder is het uitshirt ook uitgerust met een y-hals in het roze/licht blauw. De mouwen zijn geheel wit en de logo's van New Balance, de club en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met ook weer roze details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van Sagan. Helaas kunnen deze tenues nergens in Europa gekocht worden. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2019-2020? Bestel deze exclusief in deze SHOP!