Rosenborg BK voetbalshirts 2021-2022

De Noorse voetbalclub Rosenborg BK en adidas hebben vandaag de nieuwe Rosenborg BK voetbalshirts 2021-2022 gelanceerd met de leus ''THIS IS NOW.'' In deze tenues speelt Rosenborg Ballklub de Noorse Eliteserien en bekerwedstrijden dit seizoen. Rosenborg eindigde vorig seizoen op een vierde plek in de competitie en speelt dit jaar dus geen Europees voetbal. Tegelijkertijd met de presentatie van de nieuwe tenues maakten adidas en de club bekend dat het contract tussen beide partijen verlengd is tot 2025. 

Rosenborg BK thuisshirt 2021-2022

Het Rosenborg BK thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is wit met verschillende zwarte details. De drie adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor een subtiele lijn onder de V-hals en aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het adidas logo in het zwart en op de linkerborst prijkt het clublogo. De twee sterren boven het logo verwijzen naar de 26 landskampioenschappen van de club. Sponsor Sparebank versiert het midden van het tenue en ter hoogte van de schouders staat het logo van sponsor OBOS. Het thuistenue van Rosenborg BK wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Rosenborg BK uitshirt 2021-2022

Het Rosenborg BK uitshirt 2021-2022 heeft alle kenmerken van het nieuwe adidas Condivo 21 template. Dit template kwamen we eerder al tegen bij de Algerije voetbalshirts 2021-2022. Het voetbalshirt van Rosenborg BK is zwart met een all-over camouflage print over de body. Deze print is kenmerkend voor het nieuwe template van adidas. Een ander kenmerk van dit template is de subtiele V-hals met opstaande kraag. Op het nieuwe tenue zijn de adidas trademark strepen op de schouders wit. De logo's van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de Rosenborg BK uitgerust met de adidas AeoReady technologie. Deze technologie is verwerkt in de stof van het tenue en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Islamovic, Vecchia, Skjelbred, Henriksen, Zachariassen, Andersson en andere spelers.

Rosenborg BK voetbalshirt bestellen

De adidas Rosenborg BK voetbalshirts 2021-2022  kun je alleen bestellen in de clubshop van de Noorse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de Noren? Check het exclusief in deze winkel. Hier scoor je al een t-shirt vanaf € 24,95! Directe levering!

Rosenborg BK thuisshirt 2021-2022

Rosenborg BK uitshirt 2021-2022